Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet blokada ulica?
ovo je svuda normalno u Evropi, samo papcima smeta trka u 7:30 nedjeljom
To što je negdije normalno ne znači da i kod nas treba biti, jer je u Sarajevu takva situacija, ako blikiraš jednu veću ulicu zablokirao si pola grada.
Ovo je bolje od cuclanja nargile!
Opet grad blokiran. Neka trće, to je zdravo, ali neka trče u prirodi, igman, Bjelašnica - ozon i ćist zrak i fizička aktivnos, dobrobit za zdravlje, a ostale pustite da uživaju u slobodnim ulicama Sarajeva, i neka nikada više nebude blokirano Sarajevo, pa ni od maratonaca, biciklista, povorke ponosa i slično.
Sakupljaci željeza !
cuj kome smeta maraton??? pa organizuj ga radnim danom a ne na slobodni dan,gdje su blokirani putevi prema planini! klasicna glupost i koga zanima njihovo trcanje
Jos samo ostaje da pocnemo hejtat i kad neko pomaze nekom ko je tesko bolestan, jer sve dobro mrzimo i mi 'znamo bolje'
Kome smeta maraton u 7 ujutro nedjeljom onda je taj onaj tip covjeka koji samo ke.n.ja za bilo sta...
Vidim ti se ubi od posla po klixu...daj nemoj mi patetike majke ti. 95% ljudi ne radi nedjeljom osim ovih sto zele da rade u sezoni i neka rade...ali sad treba od grada praviti kasabu bez ikakvih aktivnosti. Uvjeren sam da sat i pol nece smetati nikome neke mini blokade par ulica zbog maratona. Ima i drugih ulica...nije bas bas ta naibitnija
Svi imaju SmartWatch i brze cvike, a pola ih ne završi trku.
Ovo je ok da se blokira pola grada? Sad “privrednici” ne galame sto ce izgubiti pazar? SDA ne galami sto se dzenaze i sahrane ne odvijaju po rasporedu, a bolesnici ne mogu u bolnice?
Okupatori. Dabogda ga ne istrčali.
Pustite nas da trcimo, ionako je gorivo 4KM. Bolje vam je da sjedite kuci…
kao sad je ok sto su blokirali grad? koji ste vi debili svijum..gdje ja zivim svico draga..kud nas ne pobise sve u ratu
Svijum? To neki kemijski element? I šta ti hoćes ovako ti je u svim glavnim gradovima Evrope, još je nedeljom.
svijum vi niste normalni, i gej parada je u svim glavnim gradovima..i svijum, kaze se nedjeljom ;)
Polumaraton postavili cijelom dužinom nizbrdo
Šta ovo znači - “ Polumaratonska utrka je vjerovatno najbrža polumaratonska utrka u regionu ”
super, promocija zdravog zivota