Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uspjesan oporavak i povratak na staze MartinE.
Samo oprema je 70% sigurne voznje.Sa kvalitetnom zastitnom opremom, mozes i da padnes sa 200 i da prezivis.Dakako, ako nema barijera.'''Problemi sa motociklistima''' su ISTI kao i sa PMV ( putnickim motornim vozacima ).Nekultura, bahatost, nepoznavanje pravila i ponasanja, nevazece dozvole itd itd...Uglavnom sve je isto.Wroooooom wroooom :)
Razbio se čovek kao Naserov koncept odbrane Srebrenice.
Ma puk'o čovek kao glava brata Hasana Nuhanovića.
Vidi kako visi mučenik sa ovog motora - kao sin Atifa Dudakovića.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To je rizik posla koji vole. Ne treba slušati moralne pridike ljudi koji ne dijele njihovu strast, ovo nije ništa drugačije nego kad se na rudara svali kamen
Samo sto rudara ne goni strast u rupu. Nidje veze
Pa dobro sad. Planinara