Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A na EURU nije bio?
Zivimo s virusima i bice novih a zatvaranje nicemu ne vodi samo odugovlacenju i psihickom mucenju ljudi
Zaista ne razumijem zašto nisu promijenili format igara, da se razdvoji po sportovima. Ovako će svi biti u olimpijskom selu, a niko neće moći nikuda, pa sama ideja olimpijskog sela potpuno gubi na značaju. Veliki problem je i držati tolike mlade ljude pod kontrolom, to je nehumano i nemoguće.
što ih ne vakcinišu.. nije valjda da ne vjerujete u vakcine
Zasto odrzati OI ako je goruci problem???
Vjecna zaraza....
Ma već su sve pripremili, kad nedo Bog dođe taj famozni treci/cetvrti val WHO će reći "Sve je krenulo od Tokya,hajmo sad lockdown"...
Cijev na celo i upucajte se stoko!!!
"Goruci problem" pa kako vas nije stid i sram???
Pa treba biti ili idiot ili fashista pa izjaviti da je "Goruci Problem" ovo sto je gore napisano!!! Pa bekani najbolje je da prislonite cijev u celo i okinete!!! Fuj smradovi "novinarski"!!!
Samo nek seksa ima
sve poslat kuci u sestomesecni karantin i stalno pustat viesti rts 2
koji klinac sve ovo i čemu kad nema publike..
bravo. bez publike mogli su negdje i na livadu kod svoje kuce. mislio sam da su japanci pametan narod a sad vidim da su i oni ovce i poslusnici placenika sa platne liste Bill Gatesove organizacije WHO