Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vico kaže u lice da svi imaju korist od njegovih prevara.
Naravno, pa i Mladost Doboj Kakanj je imo korist od Vice. Vidis gdje su sada.... Naravno i ostalih klubovi koji su cekali po 12 mjeseci na novi teren i koji nije savrsen, svi oni su imali korist. Daj Boze nek Borac uvijek bude prvak ili Zrinjski. Ostale ekipe ne moraju ni igrati. Sa Vico i Beus idemo do Ligu Prvaka. Mi nismo za Stockholm sindrom, mi smo za neki novi sindrom, koji jos nije poznat javnosti. Treba nas izmisljati...
slika na poluvremenu u trenutku kontaktiranja sudijske trojke za 2 crvena, 1 prnal i 3 ofsajda u slucaju primljenog gola..
Clown
Mogli smo i od uspjeha Posusja imati koristi da si ih guro ko Borac i Zrinjski.
Ne treba nam vasa pomoc
Ko ce ba imati korist od Borca hahahahahahaha,kakve prenose ima lik
samo ces ti imat hajra
Mi lajemo ovde , a on uništio BiH fudbal
Pa klosaru jedan 100x bi bolje Sarajevo i Zeljo odigrali od Borca,samo sto to tebi niije u interesu..unistio si BH fudbal za sva vremena..
keru
Klub koji bi zbog namještanja rezultata,sakacenja protovnika trebao biti izbačen u najnizi rang nam je sinonim za uspjeh? ovo je Bosna!
a ti imas najvise korisiti i Mile
imaće koristi ako se odmah ne pokrade sve što se zaradi, neka malo da se nabere pa onda uzimajte
Vico odlazi
FK K'rac
Uspjeha? Šta su u finalu ili su osvojili ?
Nek priča ko šta hoće, Vico je napravio dobar poso
Za Borac odlican posao je napravio. Hajde sad spomeni terene. On se na UEFA parama za terene obogatio enormno, tereni već propadaju koliko su dobro urađeni.
Jasta je, reprezentacija na najnizim granama otkako postoji, ovi sto pricaju o "uspjehu" uporno izvrcu cinjenice i ignorisu to da ovo takmicenje postoji tek zadnjih par godina. Da je postojalo ranije Sarajevo bi ga igralo 5-6 puta a Zeljeznicar isto tako 3 puta, jos su igrali protiv ozbiljnijih protivnika na putu do njega.
Vico je kriv za ovaj uspjeh.,..pozzz iz Sarajeva.