Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast, samo naprijed!
ja mislim da bi i tuka počeo osvajati i brže trcao bez nogu. 0cito nam invalidsko sjedeco ležeći spotovi idu više od ruke.
Uz duzno postovanje i da neko ne shvati pogresno,ali nisam znao da ova zenska reprezentacija postoji.Prije svega ni medijski nije toliko popraceno da bi se pricalo o tome.Manje pridavati znacaja "zvijezdama" i broju njihovih pratilaca na drustvenim mrezama.Zar nije ljepse ovako procitati nesto,podijeliti ovako,da stvore simpatije i fanove..Previse su zapostavljeni mnogi sportovi u BiH ali nekada ce biti bolje,valjda..U svakom slucaju,svaka cast djevojke💪👏🇧🇦
Nije ni postojala, tek je okupljena
Svaka cast nasim djevojkama...
Svaka čast dame naše 🇧🇦🇧🇦🇧🇦♥️🇧🇦🇧🇦🇧🇦
čestitke drage djevojke...