Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hvala BHT !daBogda propali,ugasili se
ima li prenos ?SRETNO LJILJANI!! VOLIM TE BOSNOO!
Sretno!!!
SRETNO MOMCI!!!!!!!!!
Jel u Iranu igra onaj lik od 2 i po metra...
Ja samo vidim da ova reprezentacija već godinama drži isti nivo kvalitete i uspjeha..... A puno puno je toga potrebno da bi se to postiglo jer ima puno država koje su bogatije od nas i htjeli bi biti u finalu a jedna mala BIH evo već generacijama se bori za zlato. Znači da se u BIH može (kada se hoće) ulagati u sport. Oni su pokazali da se može jer bi već odavno bili povijest da nisu sustavno radili da ponovno osvoje neke velike medalje. Lakše je doći na tron, teže je ostati
Čestitam.... Realno nema neke razlike između njih i recimo zdravih odbojkaška tj sportaša....što se sustava tiče i sporta općenito!!!! I ovdje očito uspjeh nije slučajan nego se godinama kvalitetno radi, ulaže u sport, savez i stručni stožer radi dobro posao i evo njih opet u finalu. Znači da se može u BIH sustavno raditi. Nažalost samo su oni pozitivan primjer a svi ostali čekaju bolje dane.
Pa ovaj sjedeći bolje opali i frljacne onu loptu nego naši amateri u stojećoj odbojci ako uopšte i imamo reprezentaciju .
Ovi momci su jedino donijeli nešto dobro ovoj zemlji u posljednjih 25 godina.
Neznam sta bi se jos ovim istinskim patriotama imalo reci a da vec kazano nije sem da vam pozelim svu srecu ovog svijeta sa puno zdravlja.Glavu gore u finalu jer vi ste i ovako svoj uspjeh odradili posteno!❤👏
Sretno! Idemo po zlato!
Bravo bravo decki! Nasi zlatni momci! Samo naprijed!
nisi valjda kliške objavio nešto o njima?