Ovu popularnu namirnicu ne biste trebali pripremati u air fryeru jer možete izazvati požar
Ukoliko pripremate kokice u air fryeru, odmah biste trebali prestati to raditi. Stručnjaci su objasnili zbog čega ovo može biti opasno.
Ukoliko pripremate kokice u air fryeru, odmah biste trebali prestati to raditi. Stručnjaci su objasnili zbog čega ovo može biti opasno.
Pomfrit koji pripremate u air fryeru možete učiniti dodatno hrskavim dodavanjem jednog sastojka - kukuruznog brašna.
Friteze na vrući zrak su posljednjih nekoliko godina jedan od najpopularnijih kuhinjskih uređaja. Stoga, često se postavljaju pitanja šta sve možemo spremiti u njoj, kako je pravilno održavati, ali i trebamo li je očistiti nakon svakog korištenja.
Friteze na vruć zrak su mnogima otkriće jer osim što ubrzavaju proces pečenja, za pripremu jela nije potrebno ni ulje, a također je možete koristiti za podgrijavanje obroka.
Friteze na vruć zrak odličan su način za pripremu ukusne hrane, a istovremeno i za manje korištenje ulja i drugih masnoća. No, postoji jedna potencijalna opasnost prilikom pripremanje hrane u ovom uređaju, a koja može ugroziti vaše zdravlje.
Friteze na vruć zrak su sve popularnije u svijetu, a zahvaljujući njima ljudi znatno uštede na korištenju ulja i masti u svakodnevnim obrocima. No, koliko je zapravo zdravo jesti hranu koju ste spremili u ovim uređajima?