Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vuk dlaku mijenja ali ćud nikada. Srbi tablu skidaju ali će i dalje, velika većina njih mrziti Bosnu i Hercegovinu
@MH1 Ne mrze Srbi BiH, nego Bosnjaci pravoslavci.
@MH1 Nikad ne vjeruj Srbinu. Dok se s tobom rukuje već ti sprema zasjedu iza leđa.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Skinuta sa nekog zida ali iz njihovih glava nikad. Dok se to ne promjeni nema nama naprijed. Ne samo tabla zločinca već i nazivi ulica,gradova,trgova,zastave razne... Dok se sve to ne pobaca ništa nismo uradili.
SRBI NE ZELE POMIRENJE ZELE VELIKU SRBIJU, OPET SU SPREMNI SAMI PROTIV CIJELOG SVIJETA OPET SU SPREMNI DA RATUJU P[ROTIV CIJELOG NATO.
Nikakvo pomirenje nije opcija, niko se nije svadjao. Ovdje se desila agresija, zlocin i genocid od strane divljaka. Divljake treba dresirati.
@gradi1 3 plemena divljaka
Dva. Vlah-ovi su divljaci, opce i opste poznato, oni koji postadose ortodoksi i katolici preko noci i preko tudjih ledja.
Američka ambasado, šta je sljedeće na redu? Crkva iz Fatine avlije?
🦧🦧
ma dajte vise posaljite neki dron na njega nek ga sravni sa zemljom, kakve vise sankcije njemu je relacija laktasi beograd
za 6 mjeseci srbija će priznati kosovo, zapamtite šta sam vam govorio
@mirnaBosna2022 naravno i svi u mali sengen. Ko ništa se nije desilo.
važan korak ka pomirenju ? to je najbolje što ste smislili ? Lika ste trebali smijeniti sa svih funkcija čimje stavio tablu, održo referendum, smijo vam se u lice... i još vam se smije...a vi : važan korak ka pomirenju... važan korak ka mojoj *****
O pomirenju nema ni govora, ali da su poslusni i da pustuju kad ih pritsnes, to dobro znamo.
Jeste. Eno na Palama masovno poceli priznavati genocid.
Koje pomirenje. Razdor nikad veći
Ameri, vi ste smislili i napravili Dejton. Ne ide. Vi ga i demontirajte. Očigledno je gdje ste se za¥3bali, tj oni vas izigrali. Ukinite Troglavo krezavo predsjedništvo, kantone, entitete i da imamo sve što imaju i Srbija i Hrvatska.
Ukinite republiku Genocidnu i to je korak ka pomirenju bez toga nema naprijed
Da,ako ćemo se lagati
Ebes plocicu,to bi muve usrale i tako.Samo preko Drine,nista ostalo nece poboljsati situaciju !!
Dodo se poklopio usima