Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dva sejtana danasnjice , Izrael i Amerika, krv proljevaju po cijelom svijetu . Doci ce vrijeme naplate dugova, posijali ste otrovno sjeme , plodovi ce biti gorki..
Tu priču slušam pola vijeka
Ja mislio Putin šejtan😂
Objavite i da su gadjali bolnicu u Egiptu maloprije, 220km od Gaze. Sestero povrijedjenih.
Opusteno te samo izbombarduju, nista UN, nezavisna drzava, rezolucija, ovo ono. Ne svidjas nam se, bombardujemo te.
Amerika je opet velika, a podrška teroristima iz 23% raste. Zaboravili ste puno toga.
Ovi ameri mi sve vise i vise smrde na najvece zlo
Sad kad ih Hezbollah rokne saopštenjima, sasraće se
Svjetski policajci opet u akciji i donose toliko željenu demokratiju 🤮🇮🇱
Amerika provocira Iran da se on ukljuci to im je i cilj,kao sto su provocirali Ruse u Ukrajni
To znaci da ste vi otpoceli rat protiv Irana , bombardujete sta vam je volja , ostali to posmatraju i sute ko biva mogu ameri sta hoce da gnjave
Posljednji dokaz da rade sta hoce. Pitanje je dokle ce.
Amerika ima navodno 900 vojnika u Siriji, koji cuvaju naftonosna polja i brinu se da nafta iz Sirije dodje u Irak u ruke americkih firmi. Pa zato su i dolazili u Irak, jer se Irak nalazi na 4. mjestu på kolicini poznatih rezervi nafte u svijetu. Napad na Irak su finansirale americke naftne firme.
A UN i to ništa. Kauboji mogu napadati koga hoće i kada hoće.
Nikad neću moći shvatiti glupe Ruse, glupe Amerikance i glupe ostale koje uspiju nagovoriti da idu s oružjem na teritoriju druge države da brane svoje interese!
""mirotvorci"" u akciji
Izmislili hemijsko oruzje u Iraku, pa usli I ubili desetine hiljada Iracana. Sada crpe naftu iz Iraka i Sirije i prave se da su zrtve. Postali su Zidovske sluge I srljaju u izolaciju.
Ja bi više volio da su iranski dvije lokacije povezane sa amerikom
Samo nek suti i gleda ta Arapska liga a ovi sve neutralisase da Izraelci mogu pobiti svu u Gazi , fuj