Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekad ste bili ali sad vas realno niko ne benda osim evrope
Kad placa to Amer sto radi u mcdonaldsu za minimalac?
Dok ti moras pravit 200 akaunta ocigledno ih benda jos poneko.
vidjeli smo u Afganistanu i Vijetnamu
sve cemo mi ovo platiti nista ne brinite,kroz naftu,energiju,hranu itd
Mislim Ukrajinci brane svoju zemlju a Izrael je okupator ,logično pitanje je zašto dvostruki aršini? Jedini logičan odgovor je ovog volim a ovog ne. To vi u svojoj zemlji nazivate rasizam!
Doci ce i vama kraj
Sada će Hamas saznati zašto ameri nemaju zdravstveno osiguranje
Ahahahaha e nasmija me malo 😂
Ameri su jedini krivci za sve ratove na kugli zemaljskoj!!!
Moj Zelenski, vi ste već zaboravljeni. Republikanci su blokirali zadnju pošiljku u Kongresu. Ako još uzmu izbore iduće godine onda definitivno nema pomoće. Kad Ameri prestanu slati pomoć, UK, Njemačka i Francuska će uraditi isto. Poljska i Slovačka su već obustavile vojnu pomoć Ukrajini.
Samo laga…. Doce i vama kraj 😉
Zbog te nevjerovatne arogancije i vama će dohakati. Ničija nije do zore i zašto bi i vaša? Gledat ćemo vjerovatno uskoro kako vas Kinezi mezete na Taiwanu. Kina već okuplja blok oko sebe. Oslabljena Rusija nije vaš riješen problem.
I to je kao dobra vijest za nas? S kinezima i rusima bi travu pasli.
Sad nam je ljepota. Zahvaljujući i njima i njihovom Daytonu.
Čim ima potrebu da kaže da su najjači... Tu nešto škripi.
De bombardujte srbe opet, proslo im pelcovanje pa ih uhvatilo bjesnilo.
AškeNAZI sve jasno
Ukrajina je drugo ... na sacicu jada ste se obrusili, finansirate najveceg tiranina na bliakom istoku sad i za ukrajinu sumnjam.. dosta je bilo lazi zapada
.... i Tajvan. Južna Koreja isto.
Znaci nece, ovaj je do sad sve slagao al sve
Da niste otimali nikad nista ne bi imali, i sad zivite na racun tuđih poreza. Zivim za dan kad ce vas Hezbolah protjerat iz Sredozemnog mora