Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja nisam cuo da je elbake i ovi ostali kao ni stranka tuzila bilo kog iz reda drugih naroda i njihovih politicara zbog slicnih i gorih stvari!? sta ste cenali sve ove godine?
Samo hapsi i dokazuj krivicu , SVE REDOM
BRAVO BAJROVIĆU, ISTJERAO SI BEĆIROVIĆA IZ HLADOVINE NA SUNCE. SADA JE BEĆOROVIĆ STAVIO SDP-ovce NA VATRU, DA LI DA POSLUŠAJU NJIVU ZA UDOBNU SADAŠNJOST ILI BEĆIROVIĆA ZA BOLJU BUDUĆNOST. NIKO VIŠE OD NJIH NEĆE OSTATI NEVIN I NEKAŽNJEN.
Drzavna policija = GESTAPO!!! Samo u sluzbi kriminalaca i ratnih zlocinaca. Pod hitno raspustiti, a glavnog tuzioca kajganica javno izbicevati!!! Javo radi protiv prava i pravde. Samo nebo zna koliko ispod stola para dobija da se ovako ponasa. Na zalost u BiH nema metaka kao u Rumuniji, ai zaostaliji smo.
Ovo je Marfijevo i Tegeltino pravosuđe. Ne zaboravite da je Tegeltija, vječni Dodikov potrčko a kojeg je također postavio tzv MZ, u minulih 10 g. posijao kamaru svojih kadrova, baš kao što je Marfi posadio Kajganu, Dodikova poslušnika, dobro znajući kakvu "pravdu" će ovi goniti. Sad ubiremo plodove svega toga.
gledaj reufa seoske varalice
Glupog Bošnju dok ne tresneš maljem među rogove on ništa ne konta. Dakle, Bošnjo moj glupavi ne istražuju oni Bakira zbog onoga što ga Hadžifejk optužuje, oni istražuju Bakira zbog tebe - zato što si tiiii još u Bosni a trebao si po projektu nestati. Pogledaj glupko koga još optužuju Suljagića i Bajrovića, ne zbog kriminala nego zato što najglasnije tebe brane GLUPANE! I da znaš da im (Srbima) je tvz MZ dala Tužilaštvo i SIPA-u e da bi tebe progonili.
potpuno smeće lik
Američko-evropska inicijativa? Kakav palamud...
komedija, SIPA umjesto da hapsi negatore genocida i srpske zlolince pozivaju normalne ljude na ispitivanje,, a jesu im ovi iz trojke prepustili sve vodeće funkcije u državi pa fašisti rade šta žele
Sda kriminalci nasli pricat o postenju. MRS!!!
Pusti ti suplju, Sipa ne saslusava bas obicne dzeparose i lopovcice.
Nista se ne brinite! Sve ce gradjane spasiti Bakir i Sebijahanuma, samo da se za njih glasa. 😃
Bogami ce te osuditi ako si tako twito isto ko novalica jer je jasno da ne smijes voliti svoju zemlju negomoras raditi sto kaze hdz i snsd ko ovi nasi iliti njihovi trojkasi a meni je naj al naj bitnije da je forto ministar to mi je naj naj naj stvar u votazi
Cuj ovdje komunjara ili ti onih koji sve mrze sto je Bosnjacko ,ima tu i ubacenih elemenata iz manjeg entiteta i onog iz uzp-a ,samo truju ovaj prostor ovog finog portala tzv.klix. Da je koji komentar usmjeren kontra bio bi crveni karzon ,a ovako moze sve...
Ovaj vjerovatno nezna ni šta je pridjev, Treba Ga GUZIT!!! #