Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma vi ste sami sebi svrha , cast izuzetcima , sta mi gradjani imamo od toga sto vi tumbate vlade u pola mandata , zamarate nas nepotrebno !
Niko iz Vlade KS ne plače osim ovog lika. Nema gdje ga nema, stalno neki komentari kritike na portalima. Kad stigne da radi bilo šta?
TROJKA IZDALA Efendića i sve što je bosansko a naše, šta je sad čudo da izdaju i ministre SBiH, sa skupštinskim damama-izdajnicima iz SBiH. Bećareviću nedaj nama pa makar i glava. Doći će izbori, a nametnuti izdajnici na političkoj deponiji završiti. IZDAJA se ne prašta.
Ovaj bi deponiju da zatvori. Jadniče jedan deponija 60 god stoji gdje stoji. 500000 stanovnika i ono bi deponiju zatvorilo. Htjeli direktora instalirati pa popušili. Pa ono ako nećemo mi neće ni grad.
ovaj Becarevic se dobro u zivotu ugradio, stan u importane od pola miliona km, apartmani, auta, itd...
U vrhu "duboke države" nastao je m(Uk) kad su čuli da na ostavku nije spreman pripravnik Uk. A kako je jadni Uk postao premijer - tako (1) što je Marfi, poput Nelsona ranije, naredio Trojki da NS mora dati premijera KS, (2) a onda u NS strka i frka jer oni nemaju personala za toliki broj f-ja koje su iznenada dodijeljene, (3) kocka je bačena i izvučen je pripravnik UK da vodi najjači kanton u državi. A sad Uk mora da bude na istin način spreman na ostavku kako je i postavljen.
Ma kakav Monty Python kakvu mi vladu imamo :D
Dajte vi ostavke kad niste dio vlasti.
Šta ovaj pametuje i mudruje.Efenfić je napustio i odbio sve što su mu nudili,hoće sa sda,pa neka pita Efendića zašto više neće biti ministar.
Onaj Vranić stvarno nije ni za šta...Bečarević je dobar ministar...
Prodade trojka narodu m pod bubrege.
Konaković (NiP): ko zaposli nekog svog Kunem se Bogom odmah leti i nećemo pitati ni minute šta je radio. To je ključna promjena u ovom društvu.
hhahahhaa i poletise u helikopteru
najgora vlada sto postoji svi podnesite ostavke dosta je
Kakve su ovo fore i metafore? Degutantno, sramno, bezobrazno. Smisao za humor sa tipičnim zadahom gowana iz usta komunjare. Kako ljudi jednostavno tarlahaju jezikom ono bez veze i ikakvog osjećaja.
Kako bih te ja smijenio, glat, velika glavo. Ti neka faca
Kanton nikad u gorem stanju nije bio.......
Sta isprica jadan i ne bio