Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi SDA sateliti, pitanje. Koje ovlasti predsjednik ima da uradi povodom plata i nezaposlenoati? I sta su onda tacno Bakir i Sefik uradili?
Puno više za Bošnjake od ovih trojkinih
Daj konkretan primjer lafe
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Prekucavanje bravo Denise svaka cast
zna se i ko je glaso za nacio stranke 1990-e koje su nudile rat ,a i dan danas raseljavaju
Ima li sta o isporuci naoruzanja kao sto ga isporucuju Hrvatskoj i Srbiji?
Peti asistent, osmog pomoćnika, petog zamijenika, sedmog podsekretara..... eeeee bećko... bećko.
Pa oni su i doveli Dodika, pricas sa njima o njihovom covjeku koji je tu postavljen da plasi bosnjake zato sto se boje vecinski muslimanske drzave u Evropi. Otvorite oci pobogu...
Bećir VS Najveća Podvala!
Experti klixa kazu da je Bećir puno toga uradio))))). Samo imaju problem s tim da nabroje sta je taj covjek uradio za 22 godina ukljucujuci I ovaj mandat. Najveći prodavač magle!
Govori u svoje ime, Bošnjaci samo Erdogana priznaju, I ove iz Heznolaha i Hamasa. Kakvi Ameri
Bećirov domet su treći pomoćnici sekretara)))).On nije čuo za druge države da postoje!!! Raspad sistema!
Ako nas Becirevic nespasi stvarno neznam ko ce u danasnje vrijeme nas spasiti.
Možda za početak nastavnici maternjeg jezika...
Zanimljive su ove titule kod Amera. Pomoćnik zamjenika pomoćnog podsekretara.... Jednom riječju sekretarice
Aj dobro što su se složili al' zaboravi ste napisati ko je glavni uzrok problema u BiH. :-)))
Uzrok problema je upravo taj state department sa starom rimskom politikom zavadi pa vladaj, a rumencioljakse je samo figura plaćena da izigrava dalubu.
Pa Bosnu već 30 godina destabiliziraju Srbija i Hrvatska. Ne razumijen šta se to ne dozvoljava kada smo svedoci svakodnevne destabilizacije. Zadnji primjer Smidt.
čOvic dOdik bAkir
Važno je istaći i pozitivne stvari koje se ovih dana događaju. U Banjoj Luci potvrda hiljadugodišnje istorije kraljevine Bosne i države Bosne i Hercegovine. Spomenik Tvrtku I Kotromanoviću i kruna sa Ljiljanima su značajan korak u zbližavanju svih naroda i potvrda pripadnosti Bosni i Hercegovini i snažne ukorijenjenost u njenu istoriju i bosanskohercegovački identitet.
Zna Denis svashta a ne samo napisati pismo!
zna se i ko je glaso za nacio stranke 1990-e koje su nudile rat
@goo..425 Agresija bi se desila, bez obzira za koga su Bosnjaci glasali. Moze se diskutovati, ko bi se bolje organizovao i suprostavio, ali bi rata bilo!!!
Tri dana šutite ne prenosite bruku koju je nanjeo Bihu Beciraga kohi se sastaje sa anonimusima za razliku od Vučića koji se sastao sa preko 30 zvanicnika počevši od Šolca,Borelja i da ne nabrajam Doticni je govorio u svoje ime i ispao smješan .