Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nacija ogrezla u krvi, zločinu, kriminalu, lažima, mitomaniji, fašizmu. Stiže ih polako kazna za svo zlo koje su činili svima oko sebe u posljednih 30 godina.
skoro da si upravu.....mada uvijek stradaju nevini ljudi
Treba te biti sramota sto to govoris,sta ti znas o cemu se radi i sta se desilo.Od sva 3 naroda moze se reci eto im sad kazna zbog necega,hoces da pricam o zlocinima Osmanlija prije 500 god ili Hrvata u 2 sv ratu?Ne sudi jer ce ti biti sudjeno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neka nam je Bog na pomoci,iz dana u dan je sve gore...
Rezultati bezboznistva opet nista novo u susjedstvu nazalost
Rđom kapali dok im je koljena,zločinačka nacija.
možda ih stiže ona "o sebi se zabavili" ali meni je ovo žalosno...pomislila sam na majku dječaka, izgubila je dijete. ničijoj smrti se ne obradujem
Potpuno se slažem. Sve je ovo strašno i jezivo, ali nažalost, kad tad je moralo da izbije sve ono što se akumuliralo godinama u tom društvu.
kazu najgora je kletva:dabogda se o sebi zabavili
Sacuvao sam screenshot znajuci da cete izbrisati moje komentare. Dokazi o upozorenju postoje. Smecad jedna novinarska!
Kome ti prijetiš i koga upozoravaš, pseto poremećeno? Idi u Srbiju pa rokaj okolo ako ti se roka, debilu!
Hahaha get a life boK´te. Lik se frustrira zbog komentara na nekoj stranici. :D
Pa samo pogledajte ubojstva koja su se dogodila u Srbiji prije nešto više od mjesec dana u školi i onaj drugi ubica , pa njih više niko i ne spominje gotovo idu nova dešavanja i protesti žalosno žalosno ali očekivano.
Sve gore i gore eto vam Vučič , Šešelj , Milosevic , Mladić, Karadžića, Mali Baja eto do čega su vas doveli od 1990 do danas
Ma druze nije ni kod nas bolje, vazda su neka ubistva, samoubistva i slicno...
Boze dragi pa sta se ovo desava 😔😔😔😔😔😔😔😔