Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hamas i taoci su u Kataru,cionisti ubijaju palestinsku djecu i žene.
Biden je rekao da bi palestinski civili mogli da se vrate svojim domovima u svim područjima Gaze. Pa ovo je crnjak veći od onoga Marije Antionete: Na ono - hljeba nemamo! - kolače jedite, kolače jedite!! Kakvim domovima da vrate Palestinci? Domovima - geobovima!!!
Heljp donate me a goat and tent to liveby
Samo vise oruzja za palestince ce donijeti vecu sigurnost u regiji !!!
Bez hamasa i mogucnosti da se naoruza OK, ali sa mogucnoscu da se naoruza palestinska vlast tj samuprava !!! Nista drugo
SAD je ćutala i podržavala cioniste svo ovo vrijeme , a to rade i sad . 5 puta je spomenuo žrtve izraela a 3 puta žrtve Palestinaca . Previše je mrtve djece da bi se to zaboravilo. Bojim se da će biti još ubijanja ..
Brzo ces ti kod gospodara
Prekinuti ubijanje civila! Posebno djece! Pa i po cijenu da se Hamas povuče iz Palestine! Nisu jedina moguća opcija. A Izrael da odgovara za zločine i prizna genocid.
Mamicu vam americku ....sve ste ovo vi zakuhali ....fuuuj .... nikad mi nije jasno sto je svijet dozvolio da se mijesate i turate nos svagdje ... kao na ime demokratije ....fuuuuj .
Pošto ste pustili da porušio sve, do temelja i pobije narod i protjera, čemu???? I šta sad kada se završi, gdje će ti ljudi. Meni nikako nije jadno šta je, Hamas hruo postići sa padom 7 oktobra i šta su postigli i šta su kontali???????
Pošto ste pustili da porušio sve, do temelja i pobije narod i protjera, čemu???? I šta sad kada se završi, gdje će ti ljudi
Bajden zaradio oa sad more i prekot kkjanje onda svrha bila rata
Nista ne prihvataj dok vam ne vrate drzavu, i dalje cete biti zarobljenici u svome. Samo 2 drzave (za sad).
Dosta je i tebe,,,cekaj Donalda u novembru
Ne prekida ga Amerika zato što joj je žao Palestinskih civila, žena i djece, već zbog ruskog napredovanja u Ukrajini. Treba svo oružje okrenuti u Ukrajinu.
Samo plus priznanje Palestine kao drzave s Jerusalimom kao glavnim gradom!
Hvala Bogu, dajte više prekinite ovaj užasni rat
Nikad ne vjeruj šejtanima, nikad.