Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlado adamovic, stari sexualni manijak, takve treba kad ih vidite po gradu pljuvati
Odjebi
POZDRAV OD OSMICE I FOOODILA ;) ;) ;) . MISLI BIBA DA SE SA ROGATIM MOZE BOSTI .
Treba odma majorizirani peticiju da potpisu
Hoce dodo i cova
Ovp je urušavanje države. Šta je s diplomama respiratorima. Pravite džamahiriju
Gordana Tadić za zatvor 2022!!
Svi cete vi doci na red!
Hvala Americi na ovom udaru ruskim mazgama u BiH! Genocidaši, uzp-ovci, Šćepo i Ifet Feraget mogu kurca da se napuše. God Bless America!
ma sta ces se ti zaliti ne presudjeni sexualni predatore ona je bolan tragediju porodica memic i dragicevic koristila kao ,,ZIVI STIT,,u rusenju drzave ,ona i njezini sticenici moraju biti procesuirani pod hitno pogotovo onaj novinar terorista sa rtrs a
BRAVO AVDO AVDIĆU: OTJERAO NAJVIŠE DUŠMANE DRŽAVE - TADIĆKU I TEGELTIJU! Još dokaži da je ovaj šuft silovao ženu klijentikinju - i sve će biti komplet!
pa sta je trebalo pustiti je da unisti drzavu uzela ko alibi tragediju porodice memic i dragicevic da bi rusila ustav i drzavu ,sta je sa 600 i nesto predmeta ratnog zlocina sta je ikonom,sta je sa novinarom teroristom,sta je referendumima dodika,sa neustavnim danom rs a,evo sad ima sansu da otkrije ko su ubice u ova dva slucaja,ali to nju ne interesuje nju intersuje podjela BIH ako nije tako nek dokaze ima sansu
Dragi moji, pocelo je, ruglo šumsko je pocelo da se trese, temelji se ljuljaju, zidovi pucaju...bye bye
Sarajlabada.
"Danas je veliki dan za sve narode i narodnosti u BiH, osim za SNSD i HDZ jer oni su jedno veliko ništa", napisao je Mektić. Nedugo nakon toga ponovo se oglasio povodom iste tematike i napisao: "Zašto je ova borba protiv korumpirane tužiteljke morala da bude moja borba i još nekolicine ljudi, zar pravna država ne treba svima?", naveo je.
Iz komentara se vidi tko je za pravnu državu. Naravno da Bosnjaci nisu. Osmica i Fadil su OK a Gordana nije. Ali samo zato što je Gordana. Bolesni ste.
Gordana Tadić je bila šansa za Bošnjake jer bi morala krenuti i sa hapšenjem Srba i Hrvata vrlo brzo.. Ovako su kriminalne ballije oko Bakira i Sda upropastile odličnu šansu da pravda bar malo zaživi...