Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
idiotski je nekoga na osnovu izgleda karakterisati kao ovakvog ili onakvog,ali pošto smo mi bolesno društvo ,onda razni botovi seru po portalima ,fuj!inače samo naprijed dr.ademe...hitna radi dobro i svaka čast uposlenima!
Svaka čast direktoru Zalihiću, usluga Hitne se dosta popravila u zadnje vrijeme.
Evo primjera: U Hadžićima dežura jedna ekipa Hitne p. Ako ih zovnu na teren, u Hadžićima nema nikoga da pruži prvu pomoć. Zašto nema još jedna ekioa koja je stacionarna? A ako ih zatekneš, većinu slučajeva šalju u Sarajevo.
Doktore da li ste upoznatii sa mojim ''primjedbama'' ( početkom ove godine) : dva puta ste u 24 sata istog pacijenta sa pucanjem aneurizme mozga i krvarenjem tretirali kao ''trzajnu povredu vrata'' i još mu ordinirali voltaren injekciju koja je još više ''pomogla'' da krvarenje bude obilnije?
po izgledu se vidi da je tipicni vehabijski teroristicki muslimajmun
Treba tebi pomoc vidi ti glave isto majmun HAHAHAHAH i onda balije poturcene nas Srbe nazivaju vlasima i slicno hihihihihi
Uradite nenajavljeni test na droge uposlenim.
Kolko se uposlenih drogira, nako me interesuje??
ad hominem komentar - jarane fakat bi trebao poraditi na izgledu, kontao sam da izbjeglica daje intervju o prelasku granice
Zovem hitnu jer je stari pao u nesvijest, pozlilo mu i kasnije se ispostavilo da je imao srcani. Kaze ona na telefonu "Ne primamo pozive trecih lica, mora nas pacijent licno pozvati" wtf??? Kako ce vas pozvati neko ko nije pri svijesti?
😁😀😁"gradjani mogu biti ponosni na sve sto im pruza ova ustanova " .Na sta da budu ponosni ? Na bolove u gluho doba noci ili saobracajni udes. Valjda uposlenici hitne su pponosni kad pomognu ! Treba uvest zute i crvene lartone za novinarcice !
Uvijek ista priča. Polomise se oni od posla. Svak bi para džaba. Pa kaži ko ne radi svoj posao. Ne smiješ reći da Seka i KCUS ne rade svoj posao.
Kad postavite nestručnog čovjeka na ovako važno mjesto , to je također čin agresije. Da nam dragi Allah danne pameti.
Adem je moj brat Musliman! Sikter jazavci!!! Lajete po klixu, a kada nas sretnete ko "trebe" ste kakve!! Bujrum jazavci pa nam u lice nešto recite!!!!! Gore ovoliki, a dole "kikiriki"!!!
Jao ovog SDA talibana sto je brcice skratio. Ne znam gdje se kote ovakve seljacine