Komentari (262)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakvi dojucerasnji kozojebi koji su iznjedrili u vrh politike su najopasniji po sistem ove zemlje bez obzira iz bilo kog naroda da dolaze a ima ih momentalno na pretek.Zbog ovakvih ublehasa svakodnevno gubimo pamet i struku u ovoj zemlji i ako se ovo zlo pod hitno ne zaustavi i adekvatno ne sankcionise negine nam potop
@DrvenaStolica Kockastih glava i potomaka kravataša je se nakotilo da ih ekonomija Švicarske više ne može podmirit.
@geografski_atlas Zato sto mu je tvoja materesina u proslom zivotu dosadila
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bas ga nesto gledam i razmisljam jel ovaj ikad ista izjebo a da je nije sa necim ucjenio,potkupio...???
JA TEBI TI MENI. TO ti je svaka stranka koja u sebi nosi naziv SDA.
Pravi krajišnik bi nju spapunjao odmah ne bi pregovarao 🤣🤣🤣🤣🤣
A zasto nije podnio ostavku na mjesta u kantonalnoj skuostini i federalnom domu narodu? valjda bi trebao imati odgovornost prema narodu, a ne prema stranci!
Ma nemoj ba.....
A kada je sa muskarcima spavao te snimke niste objavili jeli?
kenjate,..tek je sada stao nekom na zulj,..ili mu je dojadilo da budu ucjenjivan
on nesto kao trazi
Begi ASDA nece sa SDA kao ovi kradu sve ista govna
jesil uzo para bar za svog mandata u stranci ... il ces primat sa biroa ebo vas otac valja sad lezat nista ne radit
Idiot , kreten ali me bas cudi da klixovci nisu navalili na Bakira i Sebiju znbog ovoga,razlika u imenu stranke je vrlo mala
A-SDA se deklarisala kao javna kuća. Sad se više neće znati ko je ko ovaj krmak, a ko nije. Džaba ga se sad rješavaju, svi koji su tu vodiće se ko isti. Častan i pametan čovjek će se odmaknuti čim prije da se distancira od tih prokletinja. Od glave riba smrdi, al ovo je već potpuni raspad a ne početak kvarenja. Ovi Admiri i Amiri su samo crvi koji su izvirili iz truhle ribe. Žao mi je djece njegove, nek uzme i sam sebi presudi hajvan.
@geografskiatlas Zbog papira. Ona iz UAE 🤣
Na koliko ovakvi radodajki počiva europska budućnost BiH? Mislim da su okosnica europskog puta familija i haveri, radodajke i radodajci i obično manje od 10% irgeta na koje se svalilo sve stvarno funkcionisanje institucija. Valja zaraditi platu za sve te kurave i ovakve krmke koji su od države napravili rudnik koji kopaju bez koncesije. Bagra koja je apsolvirala na pokvarenosti i koja ugrožava fizičku egzistenciju svih građana. Malo je reći nesposobna!
U zatvor s njim! I da vrati sve sto je uzeo za svog radnog odnosa, robija sa radom!
da li se ova zaposli :D vjerovatno je neka salterusa :D