Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Burke moj lijepi
Admiral Brat, hajmo biti realni, pa da se EU sastavi ne moze nista sto rece ovaj jaro dole US army i US navy, da ne pricamo o dronovima naoruzanim projektilima ili tomahawk projektilima koji su spalili Siriju za vrijeme Trumpa. Btw znate svi za podatak da imaju aktivnih 5000 plus nuklearki/atomskih i onda Dodik prijeti ahahahahah
Dovoljno da vidis ono US Army i US Navy da se predas bez ispaljenog metka
Dolaze ameri i Nato. Prave nove vojne baze po BiH. Kako je Dodik vratio amerikance u BiH. Privukao paznju cijelog svijeta. RS je ko ISIL . Nastali na isti nacin i istu poruku u svijetu salju. Cijeli svijet ko nije u pravu a ko Dodik jeste. I opozicija RS je skontala pogubnost takve politike.
Pa molite Kineze da ne razbucaju Amere oko Taiwana. Ono izgleda da me shvatate, da se na silu nije sačuvalo pa ode Jugoslavia a tako će i ovo nesretna tvorevina. 3 igrača a 2 nesretna. 3 kuvara a dva zapostavlena. Praviš čorbu a 2 nevole sadržaj. Pa šta će biti sami odgovorite
GOD BLESS AMERICA!!!
Burke će nam doći glave, ahahaha
Mi smo ove u po noći znali još ko prvačići ista naučena fraza
Ako nas budete branili kao 1992-1995 na.... smo.
Tada nam nisu bili saveznici jos, sada je kompletno druga prica. Ako cete iko odbraniti to su oni. Ni Turska, ni Hrvatska, ni braca Dzandze, ma niko.
U sve i svoje kljuse. Nisam ni devedesetih čeko da me ko brani, neću ni sad. Ja sam najsigurniji kad se sam branim.
Da NATO ima dobre namjere prema BiH otisli bi kući.A kad NATO pomaze vidimo u Siriji Libiji Iraku Ukrajini.
Nemojte se začuditi da ako dodikoglu nastavi ovako, da za 2 sata bude iskrcavanje nato snaga na sve ključne tačke. I nije to što vole Bošnje nego da kaži rusima ko je tu šef!!!
Ako zagusti i ove treba nataburat iz Bosne..nek idu phoghani am.ehricki
đe si burke
Hoce NATO da nam kaze:vi pocnite,a mi cemo zavrsiti...
Gledaj Masovica hostaplera. Jedva ceka da se zapuca. Fali mu akcije.
Prevod za Dodika:" Biiitch please!"