Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja, i? Šta će nam tačno donijet to što ti lično favorizujes državni univerzitet.
Lijepo joj stoji pirsing.
Jadno je da studentska stipendija bude 100KM
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne Adna ti ne smiješ favorizirati nikoga, po ustavu ove zemlje svi moraju imati istu šansu, pa i na tržištu rada, privatnik plaća porez kojim ti favoriziraš javni univerzitet, dakle konkurenciju privatniku, ljudi htjeli kapitalizam a ni osnove kapitalizma ne znaju, pa u Švedskoj svi dobivaju istu pomoć i državne i privatne škole, to se zove zdrava privreda i zdravo školstvo.
od komuniste mesihovića, preko djece uhljebljene na kcus, niko se nije proslavio popravi taj imidž gospođo mesihović.
I takvi likovi treba da vode jedno ministarstvo,sa pirsingom u nosu, i nasminkana prenapadno. Svasta
ministarstvo je za mlade, nije za tebe, tamam je pirsing
Diskriminacija. Treba je tužiti odmah, i tražiti smjenu
Sretno Adna, budi jaka i ustrajna...
reci cu joj da se ne obazire 😁
Traži ministrica sebi selameta na javnom univerzitetu
Cija li je ovo cerka uhljebusa
dokle se god bude isto vrednovale diplome iz Kiseljaka i državnog univerziteta nema od ovog društva ništa. 70% dipoma u državnim službama su sa Kobiljace, Travnika, Kiseljaka... nema tu napretka
Kako ona kao makrobiolog može biti ministar obrazovanja, zna li iko?
mikrobiolog, doktor nauka... sto, sta to po tebi treba biti da bi bila ministar?
Bruka i sramota je da se na jednom (kvalitetnom) privatnom pruzi više znanja koje će biti OD KORISTI nego na državnom, odakle iskreno izadjes polu-lud.
Jadno je da studentska stipendija bude 100KM,a školarina na fakultetima javnim po nekoliko hiljada...i onda se čude što mladi odlaze.
Ja sam na državnom fakultetu studirao 10 godina i umedjuvremenu završio privatni u roku misleći kako taj državni nikad neću završiti jer ne želim platiti ispit. I na kraju, u struci mi sluzi samo znanje sa PRIVATNOG fakulteta, na državnom sam učio pod prisilom, napamet, obimno, da danas veze nemam šta se učilo tamo. Mi trebamo REFORMU fakulteta, od privatnih do državnih.
mesihovići ponovo jašu u kantonu.
Zar nije ovo adna besic? Kad se razvede
udala se
Mozda se i udala 🙂
Super je što ima i privatnih fakulteta gdje profesori ne istresaju svoje frustracije na studentima.
Kako dovodite ljude tako ce vam biti.