Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Botovi radili 3 mjeseca u 24h dnevno, optuzujuci svakog da je bot. Ispusili svagdje gdje ima bar jedan semafor.
Da su glasali samo pismeni i gradsko podrucje kandidat SDA bi imao glasova ko ja za predsjednika kucnog savjeta.
Gledaj brade Gledaj Ludila da moze Popiti pivu a i da moze u Dzamiju
Adnan je super osoba. Sto je jos vaznije, nije bilo niskih udaraca u toku kamapanje. Cak ni protukanditat nije los covjek, a da mu nije Fadil 'pomogao' bilo bi u par glasova.
Ovo je pirova pobjeda. Za dvije godine izgubili 4000 glasova u Srebreniku. Prije dvije godine Omerovic(NiP) pobjedio Zukica(SDA) razlikom od 4000 glasova sad samo 316... Jeli ipak narod progledao..
Bivsi nacelnik imao 4000 glasova vise od SDA kandidata na proslim izborima. Sada kandidat Trojke, potpomognut Hrvatima sa podrucja opcine Srebrenik, pobijedi sa 3-4 stotine glasova prednosti. SDA dobila skoro 30% vise glasova u odnosuna prosle izbore. Udruzena trojka s Hrvatima jedva navukla pobjedu. Pobjeda jeste pobjeda, ali, eto izbora naredne godine...
Izlaznost u Srebreniku 100% od onih koji su uhljebljeni u opštinske organe i javna preduzeca. I koji moraju glasat da bi zadrzali svoje fotelje. 12.000 od 40.000 mogucih pokazuje da narod nece više vjerovati pirčama. Jer ovo nije volja naroda nego volja politike. Kad bude elektronsko glasanje tad ce biti prava volja naroda do tad nije važno ko glasa nego ko broji glasove.
Ljudi misle ovo je pobjeda trojke ali kada se sabere i oduzme sve SDA pehlivani narasli za još dodatni 7 do 10 posto u odnosu na zadnje izbore. SDA je Srebreniku za tristo glasova izgubila od trojke ali u odnosu na prethodne izbore ovdje su porasli za 30% u glasačkom tijelu. Za Vogošću neću ni govoriti znaci lim više glasova procentualno dobio nego Bake u Vogošći.
Sda na pokvarenim respiratorima…
Dzabe botovanje o nekim izdajama, narod vam je rekao svoje.
Dodik prvi cestitao, Dritan drugi...SVAKA CAST!
Ipak postoji jos uvijek mali dijelic nade… hvala narode ❤️
kakav moras biti mozak da ti je predsjecnik stranke DINO K?!
Kakav je osjecaj kad fico malinar je drazinbakiru od svih vas botova zajedno?
Prosli put je razlika bila duplo veca, sada jedva
Svojim komentarima 'izdajnici drzave, sda je garant ocuvanja drzave' bez da je osmorka i krenula konkretno ista raditi, sda botine su napravile kontraefekat i nerviraju ljude, pa jos vise clanova sda popako napusta brod koji tone.