Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je napad na ljubitelje pljacke budzeta...
@yeba.mene.drzava Trebaju još da osnuju Društvo za zaštitu pljačkaša budžeta, jer ugroženi su čak budu pozvani da se brane šutnjom, moja državo kakvi tukci te kradu, trag novca je najlakše za upratiti i uvidjeti razmjere lopovluka a toliko pokradenih para a svi slobodni i obavljaju funkcije
Ovo je napad na bosnjacke ljubitelje pljacke budzeta.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
On svako i ne zna govoriti,😅
A šta je sa Solakom, Novalićem
Adnan je vrlo sposoban covjek zato smeta
A sta ćemo s malinarima? Ili je ujeo vuk magarca
A sta je s ovima za "ventilatore"???
Dokle je doslo sa pricom oko Novalica, Solaka i malinara Hodzica? Samo kod nas oni mogu biti na slobodi, u svakoj drugoj drzavi bi bili u zatvoru. Doduse, bili bi da su obicni gradjani u pitanju, kaoo sto su zatvorili onog jadnika za metar drva.
ovom na čelu piše da je prevarant
A Kenija?
Nece li Bog dat da i njega tuzioci obrade, imaju materijala za tei dozivotne..kradljo pogani
Lopovluku nigdje kraja nema
Šta bi sa respiratorima, SDA ekipa, Solak i Fikret
Šta će sada Bake da izvali???
@sojic14 ***nije to Baketov, provjeri malo prije nego što lupiš glupost.
"...posto je otttimmao kao dir.GP Put,vjerovatno nece kao direktor "Auto cesta FBiH"...branio se sutnjom...da ne kaze ko mu je izdao falsifikovani ZK izvadak....te ko mu je iz Bobar banke dao 2 miliona KM uz garanciju ussssrannog ZK izvadka,kojeg se moze krivotvoriti...boooze sacuvaj..."
A sta je sa ekipom respiratori, Novalicem, Solakom i dr.
Adnan postenjacina, ne cudi me zasto sest godina nema ni kilometra auto puta Jesu nas Bakir i Elena Causesku zavalili, ali bas!
Lupaš gluposti
Dobar čovjek