Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Politicki motivisano? Udar na bosnjake? Profesionalac kriminalac.
ma ti ko advokat mozes quurcu da sviras kao i svaki! zato ima sud
Sta advokat odbrane treba da kaze? Jeste, kriv je, osudite ga maksimalno? Logicno da ce sve pokusati, a sud neka donese pravednu presudu!
Svi zaboravljaju da pored Muriza u kući živi i Dženanov mati, koja se nigdje ne pojavljuje. Ženi je uništeno zdravlje... Stići će vas njene suze sigurno. Ne znam otkud vam hrabrost, čuj politički motivirasano.
ma treba i ovo devesti u red, kao sto ne mozes ici redom i tuci po cesti tako i svejedno sto si advokat da ne mozes da lejes kao zadnji ker sta ti na um padne
Napisao bih svasta nesto ali necu,ima vremena...
Ako bude izdavao te udzbenike dobro ce doc kriminalcima znace kako da se kriju.A u ostalom advokat logicno da prica u njegovu korisg zato sto ga ovaj placa ali zadnja je sud
Kakvo je sudstvo i tuzilastvo nije ni čudo sto ljudi uzimaju pravdu u svoje ruke.
Tupak
Hahah u udzbenike a nijedno ubistvo gotovo ne zavrsi na sudu
Sramota, da advokat ovakve recenice sastavlja. Pa kad je politicki dokazi, ako nije kriv dokazi...
Šta može drugačije reći advokat za svog klijenta, koji ga plaća. Bitna je istina. Pravednim i nevinim ljudima nikada ne bi smetalo da ih neko istražuje. Sada neka se boje oni koji su umješani u događaj. Pravda za Dženana!
Jbt svi mogu udžbenika:kako postati važan bez dana škole !😂😂😂😂😂
Gacanovic je smece
Kad kao konobar podvučeš račun, tek se vidi koliko je rupa u MUPu,, kad sve svedeš svi lopovi, skloni korupciji. Zamislim se zašto..
ovo je onaj advokat sto je imao sve 6 i 7 ce, jer mu je otac bio guzonja
Dešava se ono što sam ranije predviđao,spoj politike(NIP,Memići,Katica),policije,tužilaštva i advokata oštečenih,dovest će do podizanja optužnice čiji je cilj pokazati da se" nešto radi".
A ti nezaposlen tipkas od mame i tate iz kuce ...jbt sta se deaava
Ko je sve ušao u udžbenike, ništa me ne bi čudilo.
Profesionalni kriminalac?
Cuj u udzbenike. Mozda udzbenike kako obnasati funkciju nacelnika i muljati sa strane ako neko podoban zatreba pomoc. Lezi malo negdje si zaradio