Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci jest dzeparod
kad će policija počet ići u školu.naučit se kako se ponaša.da su sve bili sigurni da su đđeparoši oni nemaju pravo udarati i maltretirati osobu i još naročito maloljetnike.sud je taj koji presudi ,onda dobije kaznu.a ne udaranje.
fatajte bevandu i Čovića što su pokrali pare od izbora
Svaka osoba je nevina dok se ne dokaže suprotno. "Rekla-kazala" i nedovoljni ili nejasni dokazi nisu temelj ničeka. Fotografije na starom članku ne prikazuju ništa sporno, barem ja nisam primjetio. Ne kažem ni da jesu ni da nisu džeparoši, ali prekinite javni linč bez konkretnih činjenica.
greška moja, nisam vidio drugu sliku - pardon.
ahha saul goodman u liku žene
I onda se izivljavali na maloljetniku. Toliko i o novinarima koji objavljuju neprovjerene informacije, bukvalno su oznacili dijete a policiju porodica treba da tuzi.
ako nije dzeparos mozda je madzionicar?
Nasa policija se samo nad listicem iz kladare izivljava,a i po pitarama sve zivo pozderase nedo bog da moraju trcat za dzeparosem
Pa pise li negdje da on nije dzeparos
Batine su najbolji lijek.