Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jest se nasla strana koja ce da prica o zakonu......uf koji je vakat doso.
Ovo je priča za neuke. Halo, krkane, Sebija je dosla do doktorata nezakonitim putem. Neka pokaze uvjerenje da je položila onih 14 ispita. Kao i svugdje u civilizovanom svijetu, svako sveučilište u državi ima potpunu autonomiju i nijedan sud u državi ne može poništiti odluku koju Senat sveučilišta donese.
Sto je tesko polazati uvjerenje o magistatskom
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nezakonita isto koliko je i diploma legalna, znaci NI NAJMANJE
Pocetak urusavanja kriminalne organizacije zvane SDA.
94557..ko svi sutili. Ilidza nije pala. Vodu plkackali Budnjo i dr. Tako i ovo. Osmoca nema diplomu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zna li neko kako da je oslovljavamo sada? Svojevremeno je govorila oslovljavajte me titulom ja sam dr. Sebija Izetbegović. Ako je već insistirala a nije doktorica. Koja titula joj pristaje? Konkurs je otvoren 30 dana za dodjelu titule koju joj senat neće moći oduzeti. 😁😁😁😁
Koji prevaranti i nevjernici
Ja imam jos uvijek prijeratni index koji izgleda kao njen. Upisani polozeni ispiti i potpisi a nema pecata. A istina je da me fakultet nije vidio a potpisivali su jarani u kafani.
Ja imam jos uvijek prijeratni index koji izgleda kao njen. Upisani polozeni ispiti i potpisi. A istina je da me fakultet nije vidio a potpisivali su jarani u kafani.
gđa Senka, sto vama ovo treba
gooUser1678194557 prije 2 sata Politicki progon.Pa zena 25 godina ima tu diplomu predaje na fakuletu i sad se kao sjetili joj osporavati 😆ODGOVOR TAMAN TOLIKO NAS IZETBEGOVICI TLACE I PRODAJU, mi smo zrtve lazne diplome. Dilovi sa Covicem su posljedice tog sporazuma po kojem je Sebija vladala KCUS om.
Rektor je pruzio priliku Sebiji da dokaze svoje tvrdnje o studijima. Nije dokazala a odgovor sa Sveucilista Zagreb je bio dovoljan da joj se ponisti magisterij. Slijedece ce biti ponistenje specijalizacije jer nije ispunila zakonske norme.
Ona je i dalje ljekar i specijalista te subspecijalista. To joj ni Rifet ne može usporiti niti joj to usporava. Sporne su joj diplome magistara nauke te doktor nauke pri kojoj moze biti docent na medicinskom fakultetu.
Suti ostat ces i ti bez diplome
Dzavolji advokat
Vi silom hoćete da joj operete poštenje. Hvala Bogu da je se počelo čistiti i dokazivati prevare. Da je SDA na vlasti niko ne ni smio ni spomenuti lažnu diplomu. A Sebija bi te iste priključila na Fadilove respiratore. Sve treba preispitati na svim razinama svima diplome.
Esade, šta je sa onim "žalba na rješenje ne odlaže izvršenje rješenja."? Ili se to ne odnosi na gospodju Titulu, nego samo na običan narod? 😏
Pazi da i tebi nebi provjeravali tvoju diplomu,bolje se ušuti... 😅😅
donese papire i et... ali 😂😂😂
Advokati se pozivaju na proceduru. Hajde odjebite, zena nema diplome, halooooo. Medicina je u pitanju a ne saobracajni fakultet.
Žena je ljekar. To joj se ne spori absolutno. I sam Rifet je rekao da je izgubila zvanje profesorice ali ne i zvanje ljekara i specijalizacije. Dakle realno zena je doktorica i dalje i moze otvoriti ordinaciju. Sebija ce njih pojesti na sudu. Svako ko imalo ima nepristrasan pogled na ovoj temi može skontati da im je cilj skinuti je sa KCUS-a i postaviti nekoga svog. Cudom Bozijem vec se zna nasljednik KCUS-a. A nasljednik je iz SDP-katedre hahah. Koji show.
Cuj zastupaju prof Izetbegovic hshahsha pa nije više profesorica hahahahaha