Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I treba se izucavati. Kako kriminalna osuđena grupa na celu sa premijerom preko firme za prodaju malina kupuje respiratore.
Meni isto nije jasno kako su Fikret i Solak mogli dobiti vise od Fadila i kako je Jelka oslobodjena.
Ali SDA botine pravdaju sa nekom nebitnom Jelkom, koja uopste nije imala uticaj na kupovinu respiratora za KCUS. Jazavci zeleni, kriju svoj kriminal likujuci na isto tako krimanlni HDZ.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
I treba! I to kao rijetka presuda nakon visedecenijskog vladanja i dogovaranja da se niko i nista iz SDA ne smije osuditi.
RE gooUser225883, jeste skontali da sad vi zvučite 1:1 ko Dodik i Srbi... Sad ne valjaju insituticje, sad je politički sud... Tako i iz Haga prihvatate šta vam se slaže uz vašu priču a ostalo je laž, obmana, politički proces, SVI STE VI ISTI
A zasto je Jelka oslobodzena
Ma ni p od pravde
Kadija te tuzi kadija ti sudi
Ima zenska onaj pogled,kad ti sve kaze bez i jedne rijeci.😎😎
Najveći kriminalac i njegova zločinačka stranka nastavljaju politiku HDZ prema Bošnjacima, Daj Bosno opameti se i skini to ustaškom govno zauvijek i pošalji ga gdje mu je mjesto
Tako je da se sramota koju su uradili ne zaboravi to je kriminalac srebrenicki
SARAJEVSKO PROLJEĆE, NVO PIJUNI I MARIONETE
Sramotna presuda ali šta smo mogli očekivati? Od početka je bilo sramotno kako se slučaj vodi, sama činjenica da Džermin Pašić i Hukelić vode predmet, a da im je taj predmet mimo svih zakona dodjelila Gordana Tadić, smjenjena upravo radi toga, je dokaz šta je u pitanju. Pritisak medija i politika na tužilaštvo i sudstvo je postao nestvaran, ne vjerujem da sudije ovako sude i u ruralnim dijelovima Afrike.
JAOOOO ADVOKATICE I IZJAVE
GDJE ANA BAVRKA
Kako ce da se obraduju u Zenici ovom napirlitanom malinaru. Ispadat ce mu sapun svaki dan ...
Ovaj klosar kada je mogao kosti zrtava genocida i kosti vlastitog babe da unovci,samo da bi mogao da glumi seljacina po Sarajevu visoku klasu,onda moze uraditi sve,jer obraza nema a guzici se nije bojao...
Sram da te bude.Zbog Vasih raspirotara koje niste mogli kontrolirati ste na desetine ljudi poslali u smrt.Da je ovo normalna pravna država ko što nije odgovarali bi minimalno po dvadeset godina.Obraza nemate,treba te se u mišije rupe posakrivat.
Naravno,proucavace se na fakultetima za kvalitetnije pravosudje u buducnosti.
Jel to Samir vise nemoze da zavrsi stvari 😆