Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ce otcjepljenje zna li se ista haha. Drzava Bosna !
Miran budi u tvojim 22% bosnjo mali
Šta je sa federacijom? U nas sve mašala? Sve potamman! Jbt kako se sladimo tuđembelaju, a u stvari SVE je to NAŠ BELAJ!!!
uh sad kad B komponenta dodje na celo TBiH, bice ludnica aBd :D
i onda Mile dodje u Srbiju da mu damo na poklon 30 respiratora a on kaže: DA SAM ZNAO DA IMATE OVOLIKO TRAŽIO BI VAM 50 ??????
Kad ce biti uhapseni svi ovi placenici koji vladaju, koji su pod ugoovorom sa mafijasima WHO. Bolnice i osoblje pod ugovorom od WHO da izvjestavaju visoke brojke covida kako bi stvarali paniku i kako bi svijet sto vise se vakcinisao dozom otrova za organizam. Mediji koji su takodjer na platnom spisku od WHO. Cilj iznositi napumpane brojke i siriti strah kako bi sto vise vakcinisalo se od straha i pohrlilo apotekama.
Razvaliće vas Vučić bando pokvarena. Sve vam dajemo a vi kradete i onda dolazite kod nas i kupujete. Treba bre da vam lupimo poreze ko strancima. 10 evra na granici ko što Šiptari plaćaju i zdravo. Niste ništa bolji. Srbija majka oo ono.... ZNA SRBIJA KO STE VI
citava drzava je u aferi u zadnje 2 godine, dok su nas kljucali ko zeceve, ovi su malverzacije radili, i neka su, narod svakako je telad i bit ce telad, djaba i komentari picaka koje pisu po klixu, sve ratnik do ratniika
Čuj "Republičko Javno Tužilaštvo"? Zar nije Entitetsko Javno Tužilaštvo? Nijesam siguran da ovo Republika u nazivu entiteta ima ikakve veze u formalno pravnom smislu sa samim značenjem "Republika"!
Da. Ima veze.
Gdje SNSD kroči lopovluk cvate...tal sa Kinezima koji grade bolnicu u Doboju je sumljiv, al izaci ce na vidjelo
ugledajte se nasi smislovi kako to RS radi odma hapsi,,a kod nas ih nagradzujete,,mozes zamisliti koliko su nasi pokrali..
Gdje god nisu Bosanci rukovodioci pljačka se naša lijepa BiH.
Sve i jedan direktor bolnica u BiH je zreo za zatvora,Samo im uporedite imovinu sa platama pa će te vidjeti koliko su miliona pokrali
Ko dan hapse kod vas prvi u safu
Osnova i načelo demokratije je sloboda i ravnopravnost svih osoba, dok je naša demokratija sloboda i zaštita kriminala u političkim odijelima nedodirljivi su se stvorili, ratni, poslijeratni,korona profiteri, demokratija kod nas je bez mhuda ostavila tužilaštvo i Sud
Kljucna rijec "otcjepljenje" i slobodan si, ko aezakmi u san andreasu
Sta cekaju ovi u kantonu Sarajevo kad ce se Sabija ispitati dali je radila po doktorskoj zakletvi