Komentari (237)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Velika muka Srbima slagat 😂😂😂
@vodenicar2, dobri vam ovi ''sportisti''.
@igrakolokodkomsije uranio srbo jesili se naspavo
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Još samo fali bacanje srpske nejači lavovima...srbi još uvijek žive u 1991.g. ali sad su još zlobniji. Ratnohuškačka mašinerija iz Beograda je 100 puta gora od one miloševićeve
Da su ovi sportisti sinoc igrali protiv francuske rasturili bi ih....aaahihihihihihiiiii...cuj bosnjaci i sport?....zasto glumite?.....pa sve je krenulo od poziva bakira i generala da se zaduzi i kupi uniforma,cizme,ranac....za godinu dana odjednom se u federaciji pojavilo 10 000 "sportista" u uniformama....sta vam to vredi kad niste ni svjesni kako vas je dodik syebo...:)))...dodik je mega car ove igre....
Frajer na video kliipu se spustio velikom brzinom u Vogoscu,po mojoj procijeni 60-76 km Nije provokacija,niti sala,niti fejk! Da li je ovo istina uopste ili montaza? Sami ocijenite: https://www.youtube.com/watch?v=mCIL4hKrbLc&t=931s
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Samo vjezbajte omladino zlu ne trebalo. Nikada vise nece moci doci do civila na kojim bi se opet izivljavali. Sad ih ceka vojnik i vrelo olovo pa da vidimo od cega ste dusmani Bosne i Hercegovine
PA KOME OPRAVDAVATE SUNCE VAM VASE!!! KOME!! ZASTO!!! DA JE SRECE DA UMJESTO TOGA ZAISTA IMATE ISTINSKU VOJNU OBUKU!] SVE STO TERBATE RECI JE TO DA CETE UZETI PUSKU U RUKE AKO ZATREBA I NISTA VISE!!
šta pišu serpski mediji nebi trebalo nikako da bude naša tema
Dakle kada se sve sabere i oduzme, Informer, V. novosti, RTS, PINK i slični na čelu sa TANJUG-om, a pod rukovodstvom Dačića, Vulina, Stefanovića, nastavljaju taktiku: Laž pretvori u istinu! Sve to je zađaba svijet zna da laete i prema tome nastavite iako sve dublje tonete! Sretno vam bilo!
ok ali zasto se nije odmah demantovalo ?
Šta bi mi bez naših krajišnika. Kapu skidam.
danas airpuska sutra kalaš. ko se to odrastao a da je normalan igra rata u skoro pravim simulacijam? samo oni koji ga zele.
Ma ovo su sve manijaci, psihijatrijski slučajevi
Ma cim je tu rijec soft tu se radi o meHkanom kirbasu😂
i airsofteri nek se prijave u legiju ako vole pucat makar ce nesto i zaradit
Oni postrojavaju četnike u Višegradu sa ratnim zastavama, a Bošnjaku bi zabranili i sport. E pa nećemo tako Dino....
NYT NAKON PRESUDE RATKU MLADIĆU SVIJET SVE ZABRINUTIJI: SRBIJA PONOVNO PONIRE NATRAG U 90-e 'Ne prihvaćaju svoju odgovornost za rat, slave osuđene ratne zločince...' Reagirajući na sve jače srpsko okretanje Moskvi, Washington je poslao zamjenika šefa za europske i euroazijske poslove Briana Hoyta Yeeja na razgovor s Vučićem. “Ne možete sjediti na dvije stolice, pogotovo zato što su te stolice tako daleke”, rekao je Hoyt Yee Vučiću.
klasicna obuka....srbi su u pravu
A vidi ovaj klub ide i u Srbiju.Znaci i oni treniraju a o tome nista.
Šta očekivati od djece koja su odrasla na PS i ratnim igricama .
@Hiperboreja o da malo preko dana malo pucaju surfaju pa kući na konak u toplu sobu kod mame na večeru. Kad shvate da rat nije video igrica biće prekasno.
Zaboravili su jos 20000 boraca sto igraju paintball.Hahaha