Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tek slijedi pravi horor na granicama sljedeci vikend. Hiljade ljudi kad nagrne bit ce ludilo
drzali djecu i starije u zatvorima...ostalim uveli policijski sat...da bi sada uvozili virus putem onih koji dolaze da se pohvale s novim golfovima i bmw-ima...i da okrenu janje za 1maj...pa odose...a gradjanima sredinom maja opet policijski sat i kucni zatvori...
Ovaj ionako ne zna ni brojat na prstima. Vise migranata preslo granicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
PA SAD VAM DOLAZE IZ OKOLNIH ZEMALJA U BIH SVI ONI KOJI IMAJU BIH PASOSE, RECIMO POLA CE VAM ZAGREBA DOCI ZBOG ZEMLJOTRESA, MAGARCINE JEDNE FEDERALNE. STVARNO SDA/SBB TREBAJU NA KLUPU ZA REZERVNE.
@fbUser1567760768 KO SU OSOBE KOJE SU U FBIH UKINULE KARANTINU? ONI TREBAJU SUDSKI ODGOVARATI.
@fbUser1567760768 ZASTO SE KARANTINA ZA ULAZAK U BIH NIJE OSTAVILA, TAKO DA VAM IZ DRUGIH ZEMALJA NE DOLAZE ZARAZENI, MAGARCI JEDNI SDA/SBB/DF/HDZ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Većerajte mene ne čekajte.Ne pada mi na um, da dolazim da solak i ostala buranija trenira strogoću na meni.
baliski autogol
solak 2 😂😂
Bravo glupsoni jedni vidim i zarazeni iz karantina su pusteni svojim kucama.
Vrati se Solače sve ti je oprošteno!
SAd ce biti veselo kad krenje umiranje po ulicama.
Aman zna li neko hocemo li uplacivati vitre federalnoj vladi ? Pomozite mi da vidim koliko ce raja uplacivati da i ja dam.
Zvjezdane staze.
U karantine smjestite familije i sebe lizaci stranackih guzica jer tako ste dobili posao.Vjecito virite iz necijeg prkna zarad plate u BiH i pustite dijasporu da odlazi i dolazi svojim kucama.Ah da nastavite i dalje pjeniti sto ste umjesto normalno placenih poslova izabrali lizanje stranackih guzica za malu lovu.Kud ce veca zaraza od nacinalizma,nepismenosti i lopovluka u kojem jedino funkcionisete...
Strah od "uvoznog virusa"?Pa zašto ste dopustili da.se uvozi?Iz kojeg razloga?Ne mislite zar da će ovi što su pristigli sjediti u kući ili podrumu 14 dana?Valja opet nazad,nisu došli da sjede u kući,nije im 90 godina?Sada zaraženi,hodaju po gradu,sređuju papire,...a i da se malo "pokažu" da imaju para!Pa opet nazad,a neka virusa!?Van svake pameti!
Jeste ukinuta karantena, ali ne i samoizolacija. Tako da ko god dodje mora u izolaciju na dvije sedmice.
Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane
"Sada smo pod većim rizikom, jer u kuće može ući "uvozni virus“." znači svjesno smo se popišali na ovih 40 dana zabrana, sustezanja i izolacije! Samo naprijed, samo LABAVO! :/
P. S. Đe se ima kupit "vaka" taktička uniforma? Pitam za prijatelja. Jes da nema nikakve veze sa specijalcima i operativom ali nek se nađe. :D
Welcome Corona
Tu je mjeru zadnju trebalo ukinuti a prije svega je trebalo otvaranje javnog prijevoza, i otvaranje ekonomije. Koja debilna odluka da se dijasporasima ukine karantin, neznam koji su k.... odmah navalili dolaziti.