Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li to taj najnoviji Bosanski jezik i rijecnik u kojem se kaze ''PRIJEVARA''? Svaka vam cast na jezickim vratolomijama i masakriranju jednog perfektnog jezika koji se svrstao u vrh gramatike i jezika cijelog svijeta kao najjednostavniji i najinteligentniji jezik na svijetu. Ali kome reci kada to nije culo za gramatiku i lingvistiku
@Kalambur2 nije neću nego niječu
@Kalambur2 Izgleda nisi ni ti. Dopuštena su oba oblika. U krivičnom zakonu napisano je "PRIJEVARA", pa se vjerovatne vode time.
opa...krivotvorenje isprava...spavate li mirno esede radeljasu i osmice...
uh pardon stranka je iza njih...a stranka je iznad zakona...
@yeba.mene.drzava spavaju
Hapsi sve!!
Iznesite imena neka se zna a ne stavljaj te ime onog sto je kolica drva iz šume dovuko,mislim nije uredu,zasto se kod tih razbojnika,narkomana,kleptomana kriju imena.
Ne podrzavam kriminal ali u ovoj zemlji i sa ovakvim uredjenim sistemom ne mozes ostati posten,normalan,sta god da otvoris tajkuni te poklope,tako da covjeku nista drugo ne preostaje nego da radi nesto sto nikad u zivotu niti je htjeo niti je tako odgojen.POŠTEN ČOVJEK NAŽALOST OVDJE JAKO TESKO OPSTAJE
Treniranje strogoće nad sirotinjom, hvatate djecu zbog rizle i mrvilice a vamo se milioni iz budžeta uzimaju lopatom, fuj gdje ovo vodi
Ne znaju ljudi sta ce od muke pa se drogiraju
Dunjalucki bajro! Nadamo se da cete rame uz rame sa vlascu!kako drugacije, sve vam je familija :D bice zabavnije i ugodnije da vas vidimo na jednom mjestu! Krece iz Tuzle...a ne sekiraj se obilazimo citavu BiH! Prvo ELENA DA PADNE, ostali su kao kula od karata!
@MalinaSDAlopovi2020 Poljine su uvrstene za smjestaj PROTESTANATA.Ucrtan je i i put do svake kuce sa imenom i prezimenom vlasnika! Tu ce se ostati par dana, pa onda dalje....
U sljedecih 18 radnih dana, ocekujte pretrese za rizle, mrvilice, sitne bolesne narkomane...sve kao fol nesto rade, zamajavaju nas redovno, samo ovaj put su krenuli na novu mladju populaciju koja nije imala dodira sa 'kriminalom' !!! Evo 4x momcica koji nisu mrava zgazila odgovaraju od juce za posjedovanje mrvilice i ostataka trave...hoce li moce dobiti posao?? hoce li moci aplicirati za podsticaje? hoce li moce da zive i rade..
..ili ce im svaki put posjecivati kucu i unositi stres i nemir ukucanima za TRAVU HEBENU??! Hoce nazalost :( Raja vam nece oprostiti!Cuvjate se vi koji ste zgrijesili prema mladim ljudima! Nemate vise fizicke snage ! Ne cudite se paljevinama i 2014-toj! Sta zna momcic sta je politika!!! Vidimo se na ulicama!
@seoskavaralicaFADILi narkomani su nevini ko djevica marija
Čim se zatvor otvorio oni odma navalili hvatati kriminalce Znači trebace još zatvora
A ime i prezime il je tajna. 🏁🏁🏁
Pronađeni narkotici vraćeni vlasnicima
samo hapsi
Hapsi bagru