Komentari (294)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tekst nema smisla. Generalno Hrvati su daleko manje motivirani za izbore i uvijek je izlaznost u općinama s hrvatskom većinom manja. Primjerice u Mostaru izlaznost u hrv gradskim područjima je bila 65% (što I jeste iznad prosjeka) dok u SDA mahalama je prolazila 90%.
Ne mogu da vjerujem kakav kapacitet radi u ovom Klixu. Kakve veze ima koliki je procenat jednog naroda sa tim koliki procenat glasa?!
Pa Muslimani sa velikim M I Bosanci glasaju za iste partije.
ovo je isuvise preozbiljna statistika za jednog novinara, vidi se iz aviona da je stranacki narucena, a stvarnom kreatorus svaka cast na osvecenosti! kamo srece da situ uradi na slucajevima koji se skivaju, korona/ smrtnost/ cijepljeni ili jos bolje odlasku mladih i zaposljavanu itd..
Sta ste vi u stvari, muslimani, Bošnjaci, Turci ostali, mali od Alije stalno trubi kako su sve bosnjaci
A sta ste vi ustvari.pravoslavci,Srbi,Rusi,posrbice,Vlasi???
Koje probosanske stranke?
Mene, Bosanca i Hercegovca u istoimenoj drzavi, najistinskijeg patriotu, nećete obmanjivati! Analitičar vam je stvarno seoska varalica. Navedene isu probosanske, vec probosnjacke stranke, a to je apsolutno razl. BOŠNJAK je pandrzavna, panislamska kategorija i jednako destruktivna po BiH kao i optuzene. Gdje je fator Sandzaka? U USK ih nema, zato!!!
Prvo, na popisu se nisu svi Admiri, Hamidi, Emiri, Samiri, etc... izjasnili kao Bošnjaci. Mnogi su se izjasnili kao ostali (Bosanci, Bosanci i Hercegovci, itd...). Imate grafikon na popis.gov.ba i fino vam pokazuje koliko ih se samo u Sarajevskom Kantonu i Tuzlanskom Kantonu izjasnilo kao ostali. Druga stvar, jel vam palo na pamet da federalni Srbi isto tako glasaju za probosanske stranke? Šta će on u Sarajevu ili Tuzli glasati za SNSD ili SDS?
Ja glupe statistike braćo mila. Ti klikše umjesto da postaješ sve bolji i pametniji, ti sve gori i ono suprotno od pametniji.
zato sto sam ja srbin a glasao sam za zeljku? sta je problem S.H?? Dobar si novinar, taman da odbojku prenosis
De nam malo statistike koliko ljudi u Hercegovini NE IZAĐE na izbore, pa ih hdz sebi nadopiše. Zbog toga je najbolje napraviti otvorene liste, da ja zaokružim koga ja hoću, a ne da nas držite u toru vec 20 i kusur godina. Jedan čovjek- jedan glas !
Ne zamerite mu. Čoviću je rečeno EU izborno zakon ili ništa. Sada je i lud i zbunjen.
Komšiće si zaboravio
Fino!Od 70% Bošnji izađe njih 30% na izbore i od tih 30% njih 79% biraju SDA😂🤣😂🤣😂🤣👍
ko kaze da osvajaju nit ih ima 70% niti osvajaju 80% glasova to SDA I OSTALI SAMO UBACE U KUTIJE NA GLASANJU, ALI TO JE SVE ĐABA DA IH IMA I 99% IMACE SSAMO 1/3VLASTI JER TO SU POTPISALI U DEJTONU A AKO SE NE SLAZU NEK IDU GDJE CE BITI KAKO ONI MISLE DA JE ISPRAVNO, JER KAKVI SU LOPOVI PUNO IM JE I 1/3
Čekamo samo još zakon o restituciji pa da vidimo šta ste sve jamili - UZPovce. Nečemo vas dirati nikako drugačije, sem sa zakonima.
Pa ne zna se ko je gori od vas BHS parazita.
Glasanje mrtvih,gkasanje dijaspore a ni ne znaju da su glasali itd. Totalno promasena statistika. Brojke su kao bikini sve pokazu ali ono glavno sakriju.
Pa ako je SDA probosanska stranka, ja više nikad neću glasati! Kakva glupost od članka!