Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije bitno ko ce biti na celu FUP-a bitno je da smo nacisto propali.
Vojin iz nicega u ministarsku fotelju....kolko ovaj ima iskustva oko policije? Legitimisanje u saobracaju..to je sve sto zna oko policije...alaj se uhljebio...SDP pokazuje da posle onog Magode moze i gore.....
Šovinisti napali Bosanca Vojina! A ko fol zele zavnoBiH drzavno uredjenje. Ili si gradanin pa ti niko ne smije smetati ili si sovinista pa ti smeta drugo ili drugacije. Osmica kao dio dinastije nije smetao.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Covjek kandidat iz RS nam ministar MUP, pa sta je ovo, ko se zajebava?
Pa zar necete građansku BiH ?
Kakve veze ima građanska država sa izbornim jedinicama? Pa ne može osoba prijavljena u Floridi postati guverner u Pensilvaniji a da prije izbora ne promijeni adresu. Kakav glup spin
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Gdje ce ceto za ministra policije FBiH?
Ne ne ne njega ne njega
smijesno tj. žalosno da ministar u federaciji bude osoba sa adresom prebivalista iz RS, a još smjesnije sto ovaj papagaj apsolutno nema nikakve veze sa policijom, jadno je ovo nikšicu lubenicaru jedan nabrekli, ti si poslije komsica drugi najveci bolesnik u ovoj drzavi...
Klix nebriši istine.Tačno je za ovo mjesto bilo predviđeno iz HDZA ali je doživotni dužnik Dodika ,Nikšić ovoga Mijatovića primio za njegovog zamjenika a sad po istom naređenju za ministra. Dodik se lahko dogovorio sa Čovićem da odustane od prethodne namjene.Ovo je još jedna potvrda da su Nikšić i Mijatović Dodikovi ljudi.
Zemljo otvori se
Zasto ovaj nije dobio neku poziciju u rs???
Pa nije više će za Dodika uraditi u Federaciji na mjestu ministra Federalne policije tako da Dodik nevlada samo u RS-u nego u BiH.
kakvi levati, prepustili sve bitne pozicije HDZ-u i SNSD-u
Pa da vi ste glasali za ove rušitelje BiH pa opet glasajte za ovu desetorku
Ako vas zanima ko ce biti na celu FUP a , ja cu biti 🤪
Kako nas ljudi kulturno handre ovo je za nepovjerovati!
Najsmješnije je da je poslije avanture sa ZNG, Nerko iz SDP-a ispao u očima naivnih "dobrica koji, eto, previše vjeruje ljudima". Sjetite se kako je NN cijelu 8-ku odvukao Dodiku umjesto opoziciji RS-a, a tek kako je hinjski, po nagovoru svog Mentora Mijatovića, Dodiku dao 4. glas i učionio ga Kraljem na državnom nivou. A najcrnje je to što je još pokušao prevariti javnost sa slikom lažnog listića kojeg je popečatio Stevandić. Nerko jeste "dobrica", ali onaj Dobrica (Ćosić).
A koji će drugi biti nego Bošnjak ili Hrvat ! Ta neće Ostali.
Ovako su i Bahetove galamdzije kontale da se uhljebe Zahke pogotovo...užas kako god...
Da Vuicev spavac koji zivi u Banja Luci bude direktor policije u Federaciji BiH... HAHA... to bi se granicilo sa podvalom stoljeca Bosnjacima.
Vrati se SDA, sve ti je oprošteno.
SDP JE ODIGRAO 2 PUTA ZA DODIKA. 1. PUTA KADA JE UMJESTO OPOZICIJE RS IGRAO NA SNSD I 2. PUT KAD JE MIJATOVIĆ NATJERAO NIKŠIĆA DA DODIKU IZMULJAJU 4. GLAS U D. NARODA. OVO DANAŠNJE GLASANJE PROTIV SDP-a JE TEK POČETAK PADA OVE SRPSKE DEMOKRATSKE STRANKE (SDP). NJIHOVE IZDAJE OSTAJU U ANALIMA HISTORIJE - I ČEKA IH SUDBINA ŠĆEPINE STRANKE, A NN SPADALA SUĐENJE ZA VELEIZDAJU.
DODIK KONTORLIŠE SIPA-u, KONTROLIŠE TUŽILAŠTVO (KAJGANIĆ) I KONTROLIŠE PREKO SVOG VOJNIKA MIJATOVIĆA POLICIJU U FBIH. RIJEČJU, SVA SILA I POKRETANJE SUSDSKIH POSTUPAKA SU U RUKAMA DODIKA U CIJELOJ BIH.