Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba glasati za one što godinama govore da ćemo jesti iz zlatnih kašika,ali trla baba bla bla da izbori prođu
Zasto bih podrzao aparthejd nad samim sobom izlaskom na izbore? Uostalom, za koga glasati, niko ne nudi alternativu prozapadnoj politici sem Dodika, ali ga nema na listi da ga zaokruzim.
koji si ti pak su
Dok god ne bude moguce da glasam za ljude u svojoj zajednici, za koje mislim da vrijede bez obzira na stranacku i drugu pripadnost, necu ni glasati!
Izbori samo rezultiraju novim/starim uhljebima koji ce sjesti u fotelje i gledati svoj licni interes.
Glasat cu, ali kakav je izbor, trazit cu najmanje zlo od ponudjenog jbg.
Išao bih glasati, ali ne vidim zašto. Sve je to isto, dokazano kroz ovih 30+ godina otkad imamo demokratiju na djelu. Nekad sam mislio da postoji alternativa. Međutim, i kad glasaš za alternativu, kad osvoje vlast postanu isti kao i oni prije njih. Veoma brzo alternativci postanu interesna zajednica, prvo zaposle sve svoje, onda ide pogodovanje raznim "investitorima", navlače se tenderi za robe i usluge, pokrene se neki biznis i tako sve u krug.
necu glasati
nije toliko vazno za koga cete glasati vazno je da znate da nema nista od dijeljenja BiH i pripajanja susjednim drzavama
Glasao sam svaki put i ne mogu vise glasati jer iskreno ne osjecam da iko zasluzuje moj glas. Razumijem omladinu koji puse nargilu 'mjesto da glasaju
Pa onda izadji i ponisti glas ako mislis da nema niko vrijedan.