Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Edukacija se uvijek isplati! Samo se treba efikasno i svrsishodno organizirati! Ucimo dok smo zivi!
Nema tu edukacije, nemojte bezveze palamuditi i izigravati budale. Čovjeku dođe 5 minuta njegovih, uzme oružje i ubije. Nema tu mnogo filozofije. Ja znam samo da niti jedan muškarac nije ubio ženu tek tako iz čistog mira. Uvijek je tu ljubomora ili nevjersrvo kao pokretač. Morate sebi žene naći muškarca koji će vam dozvoliti da pored njega možete šarati. Ako želite provode, zezanja po fejsbuku, partijanja itd. ...nemojte se udavati.
Jesi ti Genauso bolestan u mozak? Tebi ljubomora dovoljan razlog da muškarac ubije ženu? Jesi normalan? I ti si potencijalni ubica. Fuj
@vrbas1979 De ti meni reci je to razlog zbog kojeg miškarci ubiju ženu? Ja ti navodim 2 najveća razloga koji su u 90% slučajeva zastupljeni.
Treba i edukacija zenama da ne biraju kretene primitivne, manje gledanja turskih serija i rijaliti programa.
kakve veze ima drzava s ovim? bolje organizujte edukaciju kako se ponasati u braku, sta ne raditi i slicno
Prva lekcija: "Muskarci" treba da nauce da zena ima pravo da se ponasa kako hoce svidjalo vam se to ili ne, zena nije nicije vlasnistvo! Mozete biti najbolji ima pravo da vas sutne ukoliko to ona zeli, jel JASNO?!!
@user_ica Druga lekcija: Žena može da radi šta hoće ...al do jednom. Ima muškaraca pred kojima žena može da se kreše sa ljubavnikom a oni sjede i gledaju, ima muškaraca koji diplomatski kažu da žele raskid, ima muškaraca koji jednostavno izađu iz kuće i odu u garažu po Zastavu CZ
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koja komedija imal ko da nije ovdje iz SDP-a
Da je naš zakon i država kako treba,sigurno se nebi ovo dešavalo
Glupiraju se da valja. Kakve veze ima država s ovakvim slučajevima? Ovaj ubica nije uopšte bio nasilan tip i ovo se dešava i u najuređenijim državama svijeta. Bitno je da se Topalo tu slikao među ženama.
Žalosno je da Gradačac ima više protesta od glavog grada. U Sarajevu se uglavnom bore za Palestinu, za našu djecu nikome ne pada na pamet izaći na ulice.
Ali tko ovdje da pravi državu i zakone??? Majka dozvolila dijetetu od 6 godina,da upravlja motornim vozilom,i ponosi se tim javno.Pogledajte kakva se muzika sluša,maše se oružjem u spotovima,ludačka vožnja automobilima.Na utakmice se ide samo da se prosipa sila i neke frustracije,divljanje na stadionima.Mi smo zakazali kao cijelina,nismo zdravo drustvo niti radimo na tome da budemo.
Jedino rjesenje je ukidanje svih drustvenih mreza , a znate, to je nazalost nemoguce. Grudva je krenula naprijed, nema nazad. Kazu sistem nekakav zakazao? Kakav sistem? Ne kontam. Nered na zemaljskoj kugli ni Tito ne bi sprijecio. Kazu, policija kriva. Kako? Koje ljudsko bice moze prognozirati kome ce doci crna minuta? Ispade da uz svakog covjeka treba po jedan policajac biti. Nemojmo biti netralni. Toliko. Pozdrav
Ovo je sve posljedica SDA javašluka. Ne treba tu nikakva " edukacijska kampanja". Potrebno je smijeniti sve uhljebe i lopove u policiji i u pravosudju, pa kad neko dodje prijaviti nasilje, da svi rade svoj posao, a ne da žrtvu pošalju kuci. Nasilnika uhapsiti i procesuirati i najoštrije kazniti, a ne samo poslati u zatvor na manje od god. dana. Dakle, tu treba mnogo vise od Centra za socijalni rad. Cim se SDA uhljebi i ološ otjeraju, odmah ce i institucije proraditi.
Ja ne znam koja je svrha ovoga kada niko od ovih sa vlasti nista ne poduzima. Svaki put isto i svaka vlast isto.