Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od vegana su dosadnije samo feminiskinje
Feminizam je najveće zlo
Feminizam u svom nastanku je bio jedna od najplemenitijih i najboljih ideja ljudskog roda. Moderni feminizam je zavjesa za šovinizam.
Nabijem sve ove sto se bore za svoja prava… ako ih sad nemaju, ne znam ko ih je kad imao… demonizovane zene 21. vijeka, samo za samarcine.. i trebalo ih je samo tuci, onda bi znale sta imaju a sta nemaju!
Svaka čast draga Sajra, u našoj državi nam je potrebno još ovakvih svestranih mladih ljudi, samo guraj naprijed!❤️
Dragi moji, da pratite rad ove divne djevojke bili bi upućeni da se sa svojih (samo) 20 godina bavi problemima našeg cijeloga društva i donosi stvarne promjene u različitim apsektima života od svojih mlaadih godina. Bacanje trnja i kamenja na osobe čim spomenu feminizam, a ne obraćajući pažnju na cjelokupni pristup i rad, govori nažalost o našem besposlenom tupavom okruženju. Lijep pozdrav svima, blago vama kada vam je jedna feministkinja najveći problem u životu.
Feminizam je pokret koji sam sebe pobija u dispozitivu. Nek mi kaze neka zena koje pravo nema a da ima muskarac? Kojim se poslom ne smije il joj ne daju da se bavi? Hoces bit varioc, idi zavrsi i vari. Al ne, samo gdje kancelarija!Mozda zene hoce da budu pijanice il da imaju po 20-30 partnera i da ih se ne osudjuje? Feministkinje nece da budu jednake s muskarcima vec hoce da imaju veca prava, da budu iznad muskaraca.
Plašim se za naš narod sve neki papučari po komentarima🐩
Ovi komentatori nejebicari samo mogu gurati jedan drugom ili kupiti lutku na napuhavanje.Bas jadno.
Sam si sebe opiso
Ja ne znam sta ova prica. Od prve zene nisam mogao doci do rijeci , a ova druga me i pusti da kazem koju. Feminiziraj se negdje drugo ziva bila..
Ako se izjasnjavas kao feminstkinja onda moras da prihvatis 3 odnosno 4 val feminizma a to je izmedju ostalog i gender ideologija, ako to ne podrzavas onda se ne mozes izjasnjavati kao feministkinja
Gdje je feminizam u Gazi da zastiti zene od sakacenja i ubijanja, seksualnog napastvovanja, psihickog i fizickog zlostavljanja, ubijanja njihove djece od strane onih koji ih placaju! Da, upravo tako. Placaju ih da se bore za to hoce li se zenski lik naci na papirnom novcu, hoce li se izgraditi gdje zenska statua, hoce li zena biti otac i majka u jednom liku, hoce li zena imati ljubavnika a da im muz jos pri tome mora i stan placati u kojem ce se taslaciti itd.
Koliko ja znam i muškarci ginu u tom istom ratu,čak i više nego žene. Kakve to veze ima sa bilo čime?
Hajmo malo “womansplaining”-a 😂😂😂 objasni nam molim te, sve
Podrska ravnopravnosti zenama a bogami i muskarcima. Samo nek se ne pretjera. Bila je opravdana borba za pravo glasa zene , ravnopravnost.. al ko i sve , pretjeralo se, pa natalitet na zapadu pada , izmisljaju se takve gluposti…. Da Zapadnjackj muskarac bjezi od braka ko dzavo od krsta. Narod sve na kraju pokvari.
Emela Postala si Naporna !
Hvala Sajra u ime djevojaka. Divna si ❤️ nastavi se boriti. Ovakvi komentari su razlog zašto nam treba aktivizam od strane svake žene bez izuzetka.
Feministkinje traze ono sto se njima hoce a na mnoge oblike zloupotrebe i komercijalizacije zene kao takve sute.