Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Dugine! Pohvali još malo Čovića i Milanovića i oni su vaši igrači.
Danas je kletva kada te Rus hvali. Moj crni Milorade. Sva bijeda na tebe. 😎
Uh kad te Rus voli , bjezi ..iz ljubavi mozda popali , siluje , pobije, unisti..vole Rusi i Ukrajinu.
Mršššš nacisto!!!
Ja se počinjem pribojavati gubitnikovog ludila. Lud čovjek a ovaj to stvarno jeste moze svasta učiniti. Jedina nada nam je da mozda tamo ima jos neko normalan i hrabar da ga likvidira.
Yes yes,pU Ši qrčeve po svijetu
Sto ukopa Mileta 🤣🤣
Dodik bi trebao znati da heroji uvijek zavrsavaju kao mucenici!
Strašno pa sve pobudalilo na planeti normalan narod brine da sta napravi da doprinese svojim nasljednicima a neznalica samo o ratu smrti uništenju i osveti
Cim je hvalio Dodicka znaci da je hvalio i Milanovica tj. da on i Milanovic isto misle i da ce zavrsiti zapoceti posao na Balkanu. A znamo sta u njihovom tom poslu prvo strada. Strada Bosna.
Kako ih samo loži!!
Oca mi ja mislijo prije napada, da je Rusija socijalisticka drzava. A ono fasizam gori na sve strane.
Predlažem jedno temeljito kupanje.
E filozofa i otpada...
Zavuce ti Dodik u supce , budalo jedna.
Fasista
Vučić kaže da mu neće ni rusi ni zapad nametati šta će Srbija, a Didikbiza njega samo ga blijedo gleda. Svaka čast Vučiću na politici, mislim da dobro vodi Srbiju, voljeli ga il ne voljeli, gradi, djeli narodu