Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ugasila se, Amin
Samo ti aminaj, dodik sa vucicem pravi srpski svet a trojka se obracunava sa zahiragicem, komsicem i naravno izetbegovicem
Sankcije ce njima na kraju doci glave. SAD to kuturno radi ne uvodeci sankcije kompletnom entitetu nego polako. Prvo Dodiku, pa stranci, pa firmama i to se siri polako. Investitori to prepoznaju kao rizik, banke pogotovo, MMF ne mogu dobiti dinara svakako kao entitet. Ja to govorim od pocetka samo polako nece biti plata u zdravstvu, sudstvu i opcenito onima koji su na entitetskom budzetu i to uskoro.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bankrot je cilj Amerike da unisti sadasnju vlast u Rs
Gdje ti baba
jest grohnula ova
Kraj je blizu
@#%^&
joj emeli face
Ova voditelljica toliko je puna sebe da je iritantno. Ova fkt misli da je neki faktor
Tako ti je to kad napadas ruku koja te hrani, realno mi smo zemlja koja bez kredita ne moze funkcionirati. Licimo na kockara koji se pokusava vaditi a samo dublje tone.
Zivjece od slanine i brlje uskoro
Viktor orban vam je poslao 10.000 eura
Sjeam se intervjua i slika gdje Aleksandra uzgaja zaru, a Nikola Spiric krompir. Ipak su to obicni ljudi-ratari, samo ih u ovo ludo vrijeme dopalo da imaju velike plate, al' eto i oni se sushe, narocito u licu, i pored velikih primanja..
DA LI E OVAJ KLIKS ISTA NAPISATI POZITIVNO ZA REPUBLIKU SRPSKU ILI E GRADITI ITANOST DA SAMO PIU STO LIJE BA VOLE.
UI GA MAI
Kako a tako upsjeno posluje kao i eljeznice r
Jooj Pandurevicka, jes i tvoje maslo haman za Ramazana
Ovi sto su na entitetskom budzetu bolje neka stede novac, uskoro nece imati plate, a od necega se mora zivjeti.
Nije to e cri nego kad dou na vrata da mole za au mlijeka