Komentari (220)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za one koje interesuje vlasnik led displaya na kojem je objavljen video je agencija iz Banja Luke, "Led media" ciji je vlasnik Goran Lukic.
Pa i Bakir se vrtio po Sandzaku, al samo na plakatima od prostorija SDA Novi Pazar. Bosnjo nikad nece doci pameti...
Vučić je bosanac iz Bugojna
A ukoliko vas zaboli glava gledajući spot i pičkoustog, uzmite caffetin.
nije ni čudo ko im je načelnik, možda će i on glasati za Vučića
e moj Fudo, šta si dozvolio da se radi u Zenici. pljuljete i brišete bošnjačke običaje, dičite se sa onima koji su vam ubistvom prijetili.....
Ljubavne usnice stigle i do ZE..
A Most preko puta se trebao zvat po srebreničkim žrtvama, za kojef Fuad Kasumovic nije dao saglasnost, a danas je dao saglasnost za ovaj bilbord.
znaci za AV glasaju i rahmetli šehidi
Hebene Bošnje, dobro nam Bog daje, kaki smo. I neka nam je ovako….
Jeste da je glumac, ali barem nas ne vrijedja kao ona spodoba od hrvatskog predsjednika. Sretno na izborima Vucko
Ne kontam, svi zagovarete slobodu govora, a kad se bilboard objavi kenjate po komentarima. Zenica je uvijek bila multietnicki grad za razliku od Sarajeva i mega nacionalista tamo
Sta smo mi dobili od nase vlasti? Nista.Pogledajte kako vecina penzionera kod nas zivi.Sta su dobili?Par maraka povisice svake prestupne godine.Pogledajte penzije kod njih.Kada su kod nas osobe od 18 godina i vise dobile od drzave bar 50 km a ne dao Bog vise? Nikada.Čovek daje svako malo narodu neki novac.Zdravstvo je nagrađeno par puta.Kod nas se zna ko je sta dobio.Vučić je dobar predsednik a vi pricajte i mislite sto oćete.Nama treba takav čovek na vlasti.
Prodo bi se bosnjo za 20 felingi
Eto iznad reklama za kafetin od gluposti me glava boli znaciii ubi xd
Ništa neobično što mu je svaki glas bitan i što se reklamira i u Zenici. Svaka vlast u svijetu se reklamira svugdje, i u stranim zemljama kod iseljenika, čak i u zadnjim zabitima. Ni ovaj nije izuzetak pa i ne vidim zašto je taj podatak zanimljiv.
Vjucicu pedeevruuu