Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto ga otvara svoju stranku u Kaknju - snaga Kaknja! hahahaha
napustio Federalni parlament, ko sad ulazi???
"Na kraju, dugujem zahvalnost velikom broju članova SDA na podršci, saradnji i prijateljstvu. S tim u vezi, hvala vam i vjerujem da ćemo naše dobre ljudske odnose zadržati u vremenu koje dolazi" i "zato odoh za svojim pretečama u NIP!".
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Za 7 dana, ide vijesti Aliefendic u NIPu
Nije upao u organe pa mu ne valjaju.
Ko je ovaj i sta je do sada uradio, ko glasa za ovakve
Novi Ramo Isak i nova stranka u Kaknju. Podijeliše se Bošnje u 200 stranaka.
Sve ok al bas sada u vrijeme izbora Almedin odlazi. Garant nije dobio podrsku za nacelnika Opcine? Nije dobio podrsku za predsjednika Sda u svojoj Opcini -Kakanj? Lik u Parlamentu i jos koja godina penzija,2000 KM i vama takva Sda ne valja. Trebalo je vas takvog razmisljanja nakon jednog mandata vratiti u Opcinsko vijece !
Vec ga vidim kod NIPadije
JEDNOumlje su sve tri stranke: Dodikov, Covicev i Bakirov um dominiraju. Za sve one koji se usude protivrjeciti, koji rizikuju da budu odbaceni i izgube radno mjesto i funkciju jer imaju vlastito misljenje i viziju, svima kapa do poda! Velika je to hrabrost . Nazalost, vecina se povinovala situaciji i zarad licnog interesa odobrava sve sto "gazde" kazu i urade.
bože ko ti to prišapnu da tek sada to kažeš. jeli na pomolu prelet iznad kukavičjeg gnijezda.
Imaju "oni" mladjih koji ispunjavaju "njihove" zelje i zadatke.Nisu im potrebni oni koji bi da urade nesto samostalno tj. za opste dobro.
Ima mjesta u Konakovica,te većinom su SDA-ovci
Najpametnija odluka koju si napravio. Jest da niko za tebe nije cuo, al et
tipičan SDA mentalitet. Otjeraj svakog ko se ne slaže sa tobom. SDA će izgubiti i sljedeće izbore, ali i Trojka isto. DF će po defaultu biti najveći pobjednik.
Nije u krivu po pitanju jednoumlja ali nije trebao ici
Hrvati su narod koji najkvalitetnije zivi u bih
Puca sda po savovima
Vjerovatno jedan od onih sto su ostali u SDA po Titinoj naredbi,a koje on spominje u SKY aplikaciji.Ide svome jatu u NiP.