Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Qjo i Dzenan je bio necija beba! Majka je majka, nije bitno koliko godina ima dijete!!!
Alisa je po zakonu nevina dok se ne presudi drukcije
Kad progovoris i kazes sve i rodjenu mater i oca odas onda ides vani MOZDA
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Droljice jedna
Ne vrijedjaj zene gnjido
mora propricat kurwa kad tad
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne trebaju imati sazaljenja prema njoj uopste. Prava je mustra ova Alisa. Ni njoj nije bilo zao Đenana. Gledala je kako ga ubijaju i sad se pravi luda. Vestica prava.
Koti ga sklepa hahahab muž levat, garan konta njegovo, kada se rodi migrant
Rodi se crnac za Bakira i to blizanci
Alisa je bila djevojka Dženanova. Otkud da se tako krasan, pametan i lijep momak zakači za Alisu? Nešto mi je tu čudno. Zar tako krasan i pametan momak nije mogao shvatiti s kim ima posla. Zato, komentatori, smanjite gas dok sud ne kaže svoje.
Shvatio je, ali je bilo kasno. Uostalom vrlo kratko su i bili zajedno, samo ti ocigledno nisi upucen/a. Ne mozes nekog ni upoznati kako treba za nekih dva mjeseca veze, ako ne i manje.
Prosto covjek ne zna sta da prokomentarise..
Kako se sjeca da ima bebu?!…zar ne pati od zaboravnosti
Ko mi moze kratko pojasnit ovu temu, ko sta gdje i kako ?
i dijeti joj treba oduzeti cim se rodi, zasto da odrasta s takvom majkom
Zlo od zene
Samo neka se rodi zivo i zdravo abd A onda ti oduzeti bebu dati nekoj finoj porodici a ti da truhnes u zatvoru 😁 Super ideja zar ne! Da ima Drzave.
Sjećaš li se kako si ostala trudna
I dalje namjerava da izmišljenom amnezijom vuče za nos čitav pravosudni sistem. Seljakluk na kvadrat.
Mrš kuj. Samo oko za oko zub za zub. Ubiti i tvoje dijete, pa reći da se ne sjećamo kako i šta se desilo. Tek zada je pravda zadovoljena.
Blago nama sa takvim psihopatama!!!!!
Pusticemo dijete vani...nije ono krivo.Odhrani Ga/Judo 2 g, te mi preuzimamo brigu...ti ostajes dok ne propjevas! Tik Tak...Tik Tak.
Da si se na početku obratila Mirisu rekla da te strah pa da tražite zaštitu i sve i promjenu identiteta ako treba uživala bi i bila bi čista ovako jbga
Zao mi djeteta ispasta nevino ali si o tome trebala razmisljat ranije i ne koristit djete da bi izasla vani.Da se ja pitam nikad ne bi izasla ali bih dao djetetu sve na racun drzave do 18god