Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taj arogantni policajac je davno zaslužio da bude suspendovan. Pred kamerama je istukao uposlenika parkinga... i ništa! E, kad se u Dubrovniku podigne optužnica, to je već nešto?!
@Heedwig Premijer Novalic 🤬😱😱👉😱 Gubi se povjerenje RADI/ZBOG jednog???? Care moj, pa ti sjedis na usima zadnjih 5-6 godina!? Vise je policajaca KRIMINALACA nego U Meksiku, jbte👉🤬
@petarpetrovic ne slažem se da je trebao biti suspendovan, on je trebao biti u zatvoru!
Aljosa jedini normalan ispade
A što ga onaj parking hipi nihe tužio da dobrim advokatom da uzme veliku lovu prepade gs nekakvom dlakom ne smjede
Prenjelo Lakija ali samo je verbalno prjetio nje radio djela a ima sud da osudi da šta skrivio znsči još čist kao suza čemu hajke ne upadaj Aljoša u te zamke
Joj kada ovog prebiju jedan dan, ovaj lik je mutan ko bara! Sa svima on sjedi, degen!
Aljošu treba suspendirati , Sad kad je u NiP onda je dobar . Prije par godina je bio kriminalac, čovjek koji ima 10 Nekretnina a sad je mega političar.
Čampara, šta ti pričaš jadu jadni koga češ ti smjenjivati treba da šutiš i da te ne čujemo nikako jer si dezerter teški.SDA ti valjala više nego brat rođeni i ti protiv ovog gospodina nešto govoriš i kome na pomen njegovog imena trebaš ustati i reci hvala gospodine Zorane.Čuješ li lažni bošnjače Aljoša,čuješ li.
Ljigavac preletac miran budi..jes cuo coro
Čegar nije kriv.
Pričajte šta hoćete. Aljoša ima hrabrosti da pomete ovu SDA bratiju i njihove štićenike
Campara bolje ti je suspenduj sebe.Iz aviona se vidi da Čampare mrze Cegara. Narod je glup pa naseda na neku njegovu pravdu.Ko vas ne zna skupo bi vas platio.
Aljosa ti si glavni bio u trgovini polozaja kada je Edin Gačanin dolazio u Sarajevo. Na kakve pravilnike i zakone o ponašanju policijskih slużbenika govoris??
I nacelniku odkaz!
Smrade.
Aljoša je jedan fin i normalan čovjek, i ovaj čin je i stoga i očekivan. Svaku bahatost, pogotovo policijskih službenika treba osuditi.
Aljosa Campara UOPSTE NIJE NISTA DRUGACIJI OD ZORANA CEGARA🤬👌👌👌👌🖕🖕
To sto je imao zasluge u ratu je nagradjen, za lopovluk i otimacinu po sarajevu, bjelasnici i vlasicu treba da odgovara.