Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja neću nigdje, radit ću svoj posao u maloj radionici i gajiti stoku na svom domaćinstvu, informacije i vijesti o uhljebima me ne zanimaju, pišite pozitivne priče o nama “malim” ljudima, mi smo nosioci privrede i stubovi ove države!
ti si moj heroj gerila svaka čast
E vala ste se usrecili. Posebno sa Miladinom koji ni sam ne zna u kojoj stranci nije bio
Vijest obavjavljena kao da je Trump pristupio...kad ono bezlicni ljudi.
Balema Lojić, Zena koja je zivjela od SDA a sad kod Konakovica ,Jednom izdajnik vazda Izdajnik !!!
Alić zvani odvala,na šipu u prodavnici tražio da kupi vanjsku sijalicu .
prvi
Smece od ljudi, i alic i lojic i miladin. Da su trazili tri gluplja covjeka ne bi mogli naci
Alic je redovno u prodavnici trazio,dajte mi jedan kupovni hljeb.
Ajnadzicu ko ce ti sad donositi frisku sutliju iz BBI nema ti vise senada Alica ,zvanog žeton.
Kad je Alic jednom na vjecnici dosao da natenkuje rezervoar rekao pumpadziji naspi za 15 km goriva.
Alić je gorivo za sluzbeno auto sipao u privatno,jednom je kazu pumpadzije na Vjecnici nasuo dizela u svoje auto a njegovo trosi benzin.
Kruze price o Alicu da je stipsa samo takva,jos kazu sa posla kad krene naspe kanistere vode za kuću da netrosi kući vodu.
Ahahahaha brate oplakah, pa ti trebas knjigu o njemu napisati kunem ti se bestseler, ja je prdi kupujem 😂
Div mu glavurde ovome Aliću ko sijalica.
Ovaj Alic je ćup strogi,kazu da kad su ga nekad neki profesori pitali na faxu koliko jedan automobil ima tockova on odgovorio jeli sa lijeve ili desne strane.
Alica cete vidjeti redovno na potezu od vjecne vatre do BBI kako seta u toku radnog dana i ne spusta telefon sa glave,a par puta su mu se i smijali dok je pricao sa nekim a bio mu ugasen telefon,telefon mu poceo zvoniti dok je on lafu pricao sa nekim.
kazu i da je ovaj Alic jednom Ajnadzicu kad su mu cipele klepili na dzumi ,Alic mu dao svoje i rekao mogu ja i bos nacelnice nemoj te vi.
Inače je kažu Ajnadzicu redovno isao u BBI po hranu,hahaha...