Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ne budu nagle ove promjene, nismo navikli?Sve neka nova lica….
ne znam sta je trojka drugacija od SDA do sada? mi Bosnjaci smo osudjeni na propasti ...i mi i drzava BiH
samo opet ovi nezasiti lopovi iz Bosnjackog naroda nek razmisle kada izgubimo drzavu kome su gomilali bogatstvo ? nek procitaju kako su begovi prolai ...isto jer su bili oholi kao i ovi danas Bosnjaci !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vracaju ovog, vracaju Niksica, vracaju Lagumdziju, mnogo ste inovativni, mlade nade sve, ima li i za Raifa Dizdarevica neko mjesto
gotovo svi zestoki sda clanovi preobukose dresove, odose u nip I opet ostadose vlastela,,..cilj I'm ocito slamanje kicme Izetbegovicima,,koji su uz pomoc medjunarodne zajednice,hdza I snsdea u potpunosti ostvarili.
Jel i ovaj Dzuvo izdo SDA ko i Konakovic pa je smjenjen ako je vec bio prije Osmice,ci je on kadar?mislim koja usrana stranka
Zasto kriminalac mora biti na celu OSA-e!?
Posto ne moze Hrvat mora Bosnjak ali sa HR putovnicom
Stručni, sposobni, mladi, prepošteni. Nakon novih pregovarača poslije izbora, mladi više ne odlaze. Sto se čudite, trojka je pokazala kadrovske mogućnosti nakon lokalnih izbora, u ViK-u, raznim kantonalnim institucijama i preduzecima. Sve stručnjaci i narodu je baš bolje.
Samo me zanima gdje je to neiscrpno vrelo idiota i nesposobnjakovica pored toliko normalnih, skolovanih i profesionalnih osoba!!??
kazu sdaovci unistavaju telefone
Ledi šef obavještajne službe na svjetu koji ima dva državljanstva BiH i Hrvaske.
Negdje iz prikrajka iskopaše Almira ,bas mi je nedostajao,nisu boljeg mogli naci.
Ova osmorka je baš ponudila nove ljude za sve pozicije... Pravo osvježenje, zaista. Sve mladi, kompetentni, svježe ideje... Ne znaš ko je bolji od koga. Ma sjajno!
Ima li veceg lazova od Dine?
Mi ćemo liderisati procesima, postavljaćemo nove i sposobnije kadrove reče KOnaković prije izbora. Sada vidimo kakva su to nova lica. Ovaj zapamćen po tome kako hladno izjavi da u BiH ima 3000 islamskih terorista bez ikakvih dokaza. Valjda mu je to ključna kvalifikacija.
Znaci ODMAH trazi diplomu na uvid od Osmice...
Ovo je zohar!Taj bi i nukkearnu prezivio..
I da poskida direktore KP domova