Komentari (317)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
boni sta vam je .. osla zeljka da tetki radojki odnese kajmaka i mladog masla, a mlacenicu je sama popila zbog priprema za dug let. :))
bas mi je zao debelog... mogo je on mjesto nje-njega koji litar mlacenice gucnuti da koju kilu šćera. :))
@viljamovka ma ko se bolan sikira?? kad tu bude u djeda penzija otmu mu je i daj debelom nek uziva.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Joj jest seljanka,ubila se za tovljenja junica i pravljenja masla...i ona bi u USA pa sta's ti tamo',idi u stalu i cisti govna 😃😃😃
Koliko ste vi izopaceni to nema ni u bangladešu... Cijeli svijet je kontra Trampa samo vi imate neku nadu da ce Tramp da vas spasi... Kad kazem vas mislim na ovu duševnu bijedu koja sebe naziva vladom RSa...
http://posaonainternetu2.stiforphr.com/
Zasto Republika Srpska vrijedja intelektualne sposobnosti ovog covjeka, te US administracije? US administracija je ovim sankcijama prije svega poslala upozorenje Srbiji i Vucicu da se ne igraju vatrom. Nadam se da ce vam ruke svima polomiti, ne zbog EU i US jer one moje simpatije ne zasluzuju, vec zbog svih ljudi i naroda kojima upropastavate zivote ukljucujuci ovdje I Srbe.
Klix, zar je zaista vrijedno nase paznje vremena zivotopis nekakvih velikih fanica iz RS-a jednog americkog predsjednika koji ih nece ni pogledati, a kamoli opaliti. Koliko je tim gospodjama uopste godina?
RS=NDH
prođe
Nek malo produkcija svijeta valjda ce shvatiti koliko su smiješni.
Otisla Cvijanovicka po cipele, Melanija ih nije platila. Ona se sigurno nada, da ce ih trampiti za Dodikovo brisanje sa crne rupe.
Što sad lijepo ne objavite da je predsjednica vlade bila NA INAUGURACIJI i ne prestanete s glupostima?
Srpska politika laži i obmanjivanja narodnih masa se i ovaj put pokazala istinitom i kratkog vijeka. Lako je bilo u ratu širiti propagandu i neistine kad je pristup informacijama bio ograničen. Dana je to već mnogo teže, ali šta zna seljačka politika. Misli ista fora pali svaki put.
srpska lafina i lazi srpske srpska genocidna nacija koljaci necivilizovan izmet ovog svjeta. pokvarena nacija zamisljeni velikana. Propagandasi izmisljena nacija izmeti iz majcine utrobe...
naravno da je ambasada Bosne i Hercegovine pa nece biti srbije !
Pa dobro po izgledu može proći umjesto MiloSmrada. Tu su negdje.
E moj jadni Ami cime se ti bavis.
Otiso Cvijanovic malo u schoping o trosku naroda (ovaca) u genocidnoj tvorevini!!