Komentari (326)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možete napustiti BiH slobodno. uopšte nas Rusija neznanima. Neznam zašto se ne protjera Ruski ambasador iz BiH?
Vi Ruske sline niste imali dovoljno casti, dovoljno ljudskosti da ne stavljate veto na UN rezoluciju o Genocidu u Srebrenici. Vatrom da izgorite, ruska gamad!
Pozivamo ambasadora da postuje ustav drzave koja mu je pruzila gostoprimstvo, u suprotnom, snosit cete posljedice.
Volim ruskinje ali ne ruse
Ambasada u jednoj drzavi prijeti toj "drzavi"....
mislili ste na frku poharati Ukrainu i da cete biti docekani sa cvijecem, ali ste se preracunali. Sila definitivno vise niste, kaakvom ste se smatrali.
Samo jos da dodje pijani Zeljko i da kaze da je protiv izgradnje mosta izmedju Doboja i Moskve i vise nam ni ne treba. Hit parada predsjednistva :)
Vidi ovog glavonje sto bi da nam prijeti i komanduje....tvrda je ovo bosanska....njet, njet tovarišć......
O sebi ste se zabavili, 6 mjeseci nepotrebne bitke, stradanja i unistavanja. Eto bas smo se prepali. Pa do nas postoji teriotirij i populacija od par stotina miliona stanovnika, sa clanicama NATO, a vi zaglavili na drzavi od 44 miliona. Zaboravili ste sa kime imate posla, jer u II Svjetskom ratu, SSSR udarna snaga je dolazila iz Ukraine.
De ti fino napusti BiH i povedi sa sobom tu terorističku ustanovu od ambasade u Rusiju
Ovaj ruski fašista mali ambasadorčić otvoreno prijeti, a čujte im priče kao sav islamski svijet je na strani Zrusije pa eto morali bi i BiH Bošnjaci muslimani isto da budu sluge, e pa harašov chorkane ne može i neće, to vi možete Kadirovčićima da prijetite, nama ne, nikad robom Fašiste zruske, hajde ti fino kući dok ti je vrijeme.
Lik se ponaša kao da je u Moskvi. Saberi se.
Ti bolan samo pricas nebuloze.cas ti cas zaharova a na kraju nista stisnite da vas vidimo
Pojedi nam po govno
Koga bolan ti pozivas na razum? Jbt...
Kuci pa prijeti
Otjerajte ovog ruskog provokatora !!! Dokle cemo morati trpiti njegove uvrede i provokacije ?! Maaars u Rusiju !
Protjeraj rusko pseto mater hebo svoju