Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAD nisu branile Afganistan, oni su ga okupirali pod izgovorom terorizma. I jedni i drugi ste polomili zube tamo. To vam je zajednicko. Oni nam mozda nisu "dokazani" prijatelji ali vi ste nam dokazani neprijatelji.
Interesantno je da spominju Afganistan s obzirom da su upravo oni poceli seriju invazija velikih sila na tu drzavu
Pocinje Formula na SK2 ko je zaboravio. Hebo ruse i rusofile
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Isto su sovjeti uradili u Afganistanu. Razorili, opljackali i povukli se pred talibanima. Od dva zla biram manje, a od amera makar nekakve koristi ima. Ruska cizma gora je od Hitlerove!
Svijet vidi sta vi radite svojoj braci Ukrajincima
Čerkezi, Čečeni XIX stoljeće, Ukrajinci 1930, Poljaci 1944, Mađari 1956, Česi 1969, Afganistanci 1979 - svi imaju jedog zajedničkog prijatelja. Kojeg?
"kao da je slabo dijete koje treba štititi" pa sto jest jest. Rusija je kao neki perv, daje bombone i cokoladice da se skinu gacice. Niko nije naivan da misli da Bosna moze da se nosi sa Rusijom ili Amerikom u bilo kom smislu, ratnom, politickom ekonomskom itd.
amerika nije baš dobra ali rusija?neznam imali tu starijih ljudi koji znaju da su svi u bivšoj jugoslaviji morali davat obavezu rusima takođe i srbi koji ih zdušno brane samo ne znam šta su to oni dobili od rusa ?
BiH i jest slaba i nejaka, nesložna iznutra i krhka.... I baš zato je treba štititi od aždaja tipa Rusija i Putko... Bože ti hvala pa postoje SAD i EU ...
Amerika je naš najbolji prijatelj. Tačka.
Ma.a ti je "toljaga", ti zovi Ruse u kuću.
Gospodine ambasadoru pun nam te je k...c !
Trebs ga poslati na liniju u Ukrajinu da sredi misli.
A da navede koga su Rusi branili? Cesku, Poljsku, Madjarsku, ...
SAD su najveci prijatelj BiH drzave. Dovoljno je pogledati nasu vojsku, nase finansije, nase politicke borbe, stranu pomoc, kulturnu, obrazovnu, naucnu razmjenu itd....i vidjeti istinu. Tu govorim prijateljima BiH kao drzave a ne tkz prijateljima pojedinih naroda, religija ili interesnih grupa.
Ko je ruše doživio za Hitlerom plače, a ti si Sabaka
Sabaka
Ruska i srpska politika su identicne. Ponasaju se tutorski i imperijalno u odnosu na najblize komsije i to traje stoljecima. Niko od komsija o njima nema reci nista dobro. Zar to nije dovoljno moj Rus?
Sreca pa Rusija nije okupator Ratovala Afgan, Siriju, BiH, Ukrajinu, Osetija, Moldavija, Azerbejdzan, itd itd Protjerati vas sve treba u RF i tamo zivite i podignite zid oko sebe
Realno pravno rečeno veoma jaka argumetancija potkrjepljena materijalnim dokazima i neospornim činjenicama. I meni je Japan na trećem mjestu
Nisu branili Afganistan nego su izvrsili invaziju, sve isto kao i vi ranije. Prepucavate se preko leđa drugih država da nametnete svoju ''demokratiju'' ili ''socijalizam'' kao i svugdje u svijetu: Koreja, Kuba, Vijetnam, Sirija, Irak, Libija, Jugoslavija. Sve su države ostale nakon i jednih i drugih u totalnom haosu.
Ambasada Rusije treba da se fokusira na Bosnu i Hercegovinu… nije ovo Kabul i Afganistan….debili