Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HOCEMO STO PRIJE U NATO I EU!!!!!!
Da i mi dobijemo po guzici?
Hajd ti, mi ćemo kasnije😉
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ameri i Britanci, vječiti prijatelji Bosne i Hercegovine. Hvala vam! ♥️
Eto, ratovace za nas, samo sto nisu.
Britanci su sigurniji od Amera a i Britanci imaju 5 najjacu vojsku na svijetu i jaku diplomatiju. Svakako su dobro dosli.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovo im je uvijek pocetak. kad se zapuca isprazne ambasadu i pocnu izjasnjavat solidarnost i sankcije.
Mislite da se ne pita Hrvatska,hoće li Bošnjakistan biti primljen u NATO? Naravno, uvijek provjerene informacije imate :D Novinarstvo na nivou trača u nekom selu.
Nemojte nas vi samo braniti, kao što ste branili Ukrajinu, znamo se mi suprotstaviti agresoru ako treba golim rukama
što se pucanja tiće ona jedva čeka. njoj se odavno puca, ali je niko ne želi.
Jeboti mater sebi ljepse seto izgleda od tebe pogledaj se nasta licis prikazo
Let us in and we'll fight for you. After you left Ukraine to fend for itself, I sure won't risk my life fighting (y)our wars if I don't have guarantees that we're all in this together.
Samo NATO, a za ovog fosila dajte ljepsu sliku...ako ima
Zbog ovoga su bitni izbori i protesti... Ćutimo 20 godina na nesposobnost pa i danas imamo Fadila umjesto da nam je već gotov autoput, 4-5 vjetroelektrana i da bili bi u EU i NATOu... A šta smo dobili zbog nesposobnosti... Dobili smo Dodika koji se osilio jer ima u Rusiji leđa i zemlju koju spominju kao prvu moguću novu lokaciju izbijanja rata. To što živimo pored Srba znamo i od ranije ali sve naše političare treba linčovati
USA treba da iskoristi ovo sto Rusija radi Ukrajini i da zavrsi posao sa Balkanskim zemljama tako sto ce ih nato poklopiti
Pusi ga dusice, nato je nagazio na vrata
Pa evo svi vidimo da nemoze BiH u NATO , imamo susjede neprijatelje po pitanju toga i to nekriju a i Amerika rezervisana sa tom odlukom !
Rijec “Gvozdena” se tesko upotrebljava lako. Stoji u Povelji o nezavisnosti USA…
E jadni vi kad vjerujete Amerima i Englezima 🤣🤣🤣🤣 Ništa niste naučili iz bliske historije?? Čak ni iz vlastite?? Tužno..
iz bliske istorije/povijesti/historije su neki naučili da nikome ne možemo vjerovati i da se ne možemo ni pouzdati ni u koga. ali s ovim državnim uređenjem mi moramo u drugome tražiti pomoć jer sami ne možemo i jer su ostali protiv napretka Bosne i Hercegovine a mi Bošnjaci nemamo druge i kakva god da je želimo naprijed
@HejBa2 ne priznajem sebi da su sve tri strane krive za rat niti izjednačavam bošnjačke političare sa ostalim političarima koji otvoreno rade protiv države.
Je li noć vještica pa nas plašite ovom slikom?
Mislio sam da vi nešto vrijedite ali sad vam kažem: MARŠ U P...DU MATERINU