Komentari (221)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oj povraca mu se od vasih izjava....to ti je ono kada ti neko kaze "pada kisa" sto i sam vidis
Sve ste vi ovo planirali i znate unaprjed šta će Dodik uraditi. Vi ste stvorili Dodika da radi sve ovo što radi na destabilizaciji BiH, a sa tim i regiona. Kako ste ga diveli, tako ga možete i odvesti, ali izgleda da vam treba još...
Materi izjavljuj
Smijesni su vise sa svojim saopstenjima kojih se ne boji ni nacelnik Drvara, a kamo li neko drugi. Vi ste ti koji ste Dodika instalirali, i nemojte se saopstenjima ogradjivati od njega.
Prazna priča
Hajde ba Ameri jednu akciju kao protiv Bin Ladena. Helikopter , specijalci u po noći, i gotova stvar.
Ameri,Britanci,Švabe ovi kad klepe nema te,a SAMO GA CEKAJU,Igra se Baja i sa obstojnosti entiteta Rs i sa obstojnosti drzave srbije.NATO je spreman ovaj teritorij poklopiti,pa da nebi bio okrutan za 20 minuta.
Pa Dodik je ovo "n" puta do sada radio. I za taj zicer od tzv MZ uvijek bi bio nagrađivan. Ista mu je logika i sad. Šta se to promijenilo? Ništa, on zna da je miljenik tzv MZ (čitaj krstaških falangi, koje mi eufemistički zovemo ambasadama) sve dok igra ulogu dobrog remetilačkog faktora u državi u kojoj su muslimani natpolovična većina.
Znamo odveć viđeni scenarij - taman kad Šmit htjedne uvesti sankcije - kad eto zove ga Marfi: "Čuj Šmite zvao me Escobar, pokušajmo još jednom dati šansu realaksaciji odnosa. Nego, mi idemo uskoro u BL dati mu nešto državne imovine, možda će se smekšati. I tako će se ponoviti 2013. kad je umjesto već dogovorenih sankcija Ketrin Ešton otišla u BL i poklonila mu Tegeltiju na čelu VSTV. A 2022. Marfi mu je umjesto sankcija poklonio Kajganića. Bojim se više Marfija nego Šmita!
VRLO BRZO ĆE SE ISPOSTAVITI DA JE HELEZ SMETNJA TROJKI U NORMALIZACIJI ODNOSA SA DODIKOM. HRVATSKI MEDIJI PIŠU DA SE UNATOČ INCIDENTIMA NASTAVLJA SARADNJA KOALICIONIH PARTNERA. KAO ŠTO STE ČULI DODIK JE TRAŽIO PARE OD NIKŠIĆA, A HELEZU JE POSLIJE PRIŠAO I RAKAO:"TI SI ISPAO NAJBOLJI ČOVJEK". NARAVNO, TO JE DODIKOV MANEVAR DA UMIRI HELEZA DOK NE DOBIJE PARE OD NIKŠIĆA I KONAKOVIĆA.
Englezi i Ameri postavili 2013. mafijaša Tegeltiju na čelo VSTV i kazali: A sad reforma pravosuđa! Ameri prošle godine postavili Dodikova potrčka Kajganića ne čelo tužiteljstva BiH da bi Escobar uzviknuo: A sad borba protiv korupcije! Potom Schmidth donese mjere protiv kršilaca ustava i uzvikne: A sad neka ih tužilaštvo (tj. Kajganić) procesuira! A da bi ga Kajganić procesuirao SIPA (tj. Dodikov dečko D. Ćulum) mora da ga privede. Jad i bijeda tzv MZ!
Hoće li opet neki Escobar zamoliti Blikena, a ovaj Bolella i A. Baerbock: "Molimo obustavite sankcije Dodiku, g. Marfi nam upravo javlja da je obećao da će poštivati Dejton." A onda će mu ovi iz EU kao desetine puta do sad poslati nekog Varheljija koji će mu za kooperativnost obećati namještenje njegovog predsjednika Suda BiH, kao garanciju da neće biti uhapšen i procesuiran.
Primite nas kao prvo u EVROPSKU UNIJU i NATO,netreba mu nista vise,a onda kad nas primite u EU,zatvorite ga pravo radi VELIKE zloupotrebe polozaja,Problem Rjesen
Nemojte sjedati s njim više nego ga smijenite jednom za sva vremena. Da je Evropa na vrijeme riješila problem Hitlera ne bi zbog njega stradali milioni ljudi. To treba biti pouka. Dodik je nebitan lik, bez ikakve političke i vojne moći, ali jako opasan po mir u BIH.
Itis over ! Now drive the pig into the den …..
Vratite nam našu Republiku Bosnu i Hercegovinu, onako kako ste je uzeli tako namje sad vratite. Vidite li da ste gadno pogriješili sa nama Bosnjacima mi nismo fasisti niti radikalni, niti zelimo Islamsku državu sto0 ste naveli kao uzrok nametnutog Dejtona i davanjem entiteta Srbima na genocidu. Veliku grešku ste napravili i vi ste gla vni uzročnik podjele Bosne.
NATO and EU !!!! as fast as possible !!!