Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma pusti to hajte malo na cevape sokacu laganini poz real madrid
Smith na aparatima
i Dodik i Covic
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Još jedan pencilin za Dodika i Čovića hehehe
Topli pozdrav za hrvata Dodika I srbina Covica
Ovako govore i za Sejdić Finci, Zornić pa ne provode ni jednu ni drugu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hoce hoce evo sve trcimo da je primenimo :-)
Vrlo lijep način da se kaže kako ustvari od provođenja ustvari nemože biti ništ .... jedino, treba znati čitat među redovima ...
Pitao bih Americkog Ambasadora odakle pravo Visokom predsta niku Schmidtu da ide u Evropski sud za ljudska prava. I da se mjesa u vezi tuzbe poslanika Begica sto je uputio u sud da im kaze da ne priznaju tuzbu i da je odbace, a isto tako traze da se ponisti tuzba Kovacevica. Volio bih da mi objasnis kao i narodu BiH, nama Bosnjacima zasto se ovo radi protiv nas i ima li pravo da se mjesa Schmidt.
ovo su namjerno uradili jer znaju da oko toga nema dogovora,i da ce uz pomoć ovakve presude EU vrata biti zatvorena zauvijek
Da..da..tako ..tako..sud..zakon..a vi sad gledajte i upišite u tefter ko je protiv zakona. Čisto da se zna.
🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Nece se morati sprovesti jer BiH nece u EU i NATO i da ih sprovede.
Moze li kako da kad smo kod kuce da smo konstitutivni i da se ja pitam za sve, a kad odemo u u Evropu da smo ravnopravni gradjani i da se svi pitamo? Meni bi tako najvise odgovaralo. Hvala unaprijed!
Ne kontam zasto je građanska drzava losa za prve, sruge ili trece? Ako je isti zakon za sve, evo npr ako Bosnjacki politicari usvoje nesto sto je lose za Srbe, automatski su ucinili lose i za Bosnjake. Po principu građanskog ako je dobro jednima onda je dobro svima, ako je lose jednima onda je lose svima. Evo ja kao Bosnjak sam prvi za neka predsjednik bude Srbin ili Hrvat, da vecina bu PSBiH budu drugi, ali neka se bore za dobrobit svih naroda BiH i nikome nista nece faliti.
U demokratijama to nije problem, tako ti je u cjeloj EU. To ti je glavno pravo koje moraš imati kao jedna demokratija. Ali Dragan bi radije da se samo on pita i da samo on može pobjedititi. Uz to je još uvjek podjela BiH glavni cilj UZPovaca.
Čuj trebar će konsenzus lokalnih lidera...Pa oni ne mogu napraviti konsenzus ni kad kupuju službena auta ,a kamo li šta komplikovanije.
Fuck off
Dodik i Čović će u BRICS
MARFI: "Ali te se presude mogu provesti samo ako lokalni političari uskoče i obave naporan posao pregovaranja, stvaranja konsenzusa i kompromisa". E ovo "kompromisa" znači ponovni dolazak nekog Escobara, Palmera iz US ergele koji će pojasniti da "kompromis" znači upravo ono što ZG i BG žele, a to dalje znači samo nova Trojka može zadovoljiti njihov "kompromis".
HAHHHAHAHAHAHAHA
Sve odluke Europskog suda za ljudska prava moraju biti provedene,bez toga nema demokratije ni članstva u EU.