Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sankcionošite hitno huškače novih sukoba na ovim prostorima. Da ne bude kasno.
Njihova politika je dvolična! To je sada jasno i pticama na grani. Možda samo Rijasetu nije!!!
Čuj sda pulena. Ko ti je progurao rezoluciju ovu pametnjakoviću
Amerikanci drže Bošnjake "na kvačilu" Bukvalno! -doveli su Dodika na vlast, -zaštitili ga onda kada ga je visoki predstavnik htio zbaciti sa političke scene A ako pogledate razvoj događaja ide zagrijavanje/hlađenje ali politika rastakanja države je progresivna a uveliko potpomognuta američkom ambasadom!! tu dileme nema!!!
Srbija je neutralna zemlja koja teži očuvanju mira i stabilnosti i ponosna je na RS
Ono kada Federacija odlučuje u ime cele države bez konstatovanja drugog entiteta, onda je to u redu. Ali u obrnutom slučaju to je narušivanje Dejtona. Ovo licimerje naravno da će inspirisati Dodika da ponovo istroluje i Sarajevo i region i zapad.
Nema te sle koja može da poljuja naš ponos i našu želju za slobodom
I had a dream that Bosnia 51st State been. Dear Mr. Ambassador Murphy, let’s get it done! 🇧🇦🇺🇸🇧🇦🇺🇸
Bosnians are ready for it, are you?
I had a dream that Bosnia 51st State been. Dear Mr. Ambassador Murphy, let’s get it done! 🇧🇦🇺🇸🇧🇦🇺🇸
Tačno! Kao što ni socijallističke republike u SFR Jugoslaviji nisu bile države i mogle su postojati samo u okviru SFR Jugoslavije, sve dok vi sa Zapada i Rusija niste napali i uništili SFR Jugoslaviju i napravili 6(7) smiješnih frankeštajn vazala koje pljačkate i držite na lancu!
Pročitaj Ustav iz 1974 da ne lupaš gluposti
'RS nema pravni subjektivitet izvan Bosne i Hercegovine.' Sve što je potpisano nije pravno valjano. ENDE.
A gdje je Visoki Konj, zašto ne ukloni kriminalce na vlasti
Prije samog pocetka rata 92. govorili su nam da rata nece biti, da spavamo mirno. I dodje do uzasa i katastrove ogromnih razmjera. Danas nam govore kako oni koji zele da se otcijepe od BiH nemaju sanse za to i da to nece moci da urade. I dok nam oni tako govore i uspavljuju nas, drugi rade punom parom da to ostvare. Spavajte mirno...
Američki program očuvanja Status Quo dok se država rastura od strane nacional-šovinističkih struktura, nacističkih deklaracija sa istoka. (Ne)Dosljednost američke politike je jača strana ovog aparata koji našu državu koristi samo kao poligon za svoje fotelje u Sarajevu, za šačicu zaposlenih i njihove dugogodišnje neuspjele projekte. Troše milione bez ikakvih rezultata. Sam svoj projekat.
Vucic i Dodk nicim izavani prave projektovanu paniku i dramu kao da ce ih pola svijeta napasti a oni kao znaccajni i nesto ugrozeni. smijesni seljaci i drugovi Kim jong una
I? Sta sada?
Samo nam pojačajte ono što nam treba i to do kraja godine i mirna Bosna. Nemojte uraditi istu grešku kao 95. I to je to.
Koga ovaj pokušava preveslati ?
ako je neko napadao dejton to ste vi zapadnjaci, ukinuli ste, po tom dejtonu 70 nadleznosti republici srpskoj, na radost sarajeva tuzle i zenice!